NIEUW! Crypto Parels. Leer over de nieuwe crypto projecten die duizenden procenten kunnen stijgen.
Lees hier meer

Bitcoins kopen en verkopen

15 april 2021

Er zijn verschillende manieren om bitcoins te kopen en verkopen. Goed om te weten is dat je ook een deel van een bitcoin kunt kopen, bijvoorbeeld een halve of een kwart of zelfs eenhonderdste.

Kopen

De makkelijkste manier is om bitcoins direct te kopen via Ideal of credit card, zoals u wellicht gewend bent van andere internetaankopen. Er zijn een aantal goede, betrouwbare websites die u hiervoor kunt gebruiken. Het voordeel is dat het makkelijk gaat en kan wanneer u wil. U ziet de prijzen van de huidige koers en kunt meteen kopen. De aangekochte Bitcoins kunnen meteen worden bewaard op een wallet naar keuze. U betaalt een klein percentage bovenop de aankoopprijs van de bitcoins aan de website waar u ze koopt.

U kunt ook Bitcoins kopen via een online beurs. Dit geeft u meer vrijheid in het kopen en verkopen op elk gewenst moment, omdat u niet afhankelijk bent van een derde partij. Voordat u kunt kopen op een online beurs moet u door de beurs worden geverifieerd. Gezien de stijgende populariteit van de Bitcoin kan het 2 weken duren voordat het verificatieproces is doorlopen. Ik raad u dan ook aan deze meteen aan te maken. U heeft dan de keuze de Bitcoins online of offline te bewaren. Een overzicht van de juiste wallet vindt u hier

Verkopen

Bij dezelfde website waar u de bitcoins aanschaft kunt u ze ook weer verkopen. U verstuurt de bitcoins naar een public address van de website. Vervolgens verkopen zij de bitcoin voor u en zetten het geld naar uw bankrekening over.

Als u een profiel heeft aangemaakt op een online beurs dan kunt u makkelijk via de beurs de bitcoin zelf verkopen en het geld overzetten naar uw bankrekening.

Het is belangrijk bij het kopen en verkopen om altijd uw private key (privé sleutel) niet kenbaar te maken aan andere partijen.

Download gratis onze 10 tips.

De crypto markten zijn nog relatief nieuw en er is veel informatie waardoor je door de bomen het bos soms niet kunt zien. In dit e-book vindt je 10 tips die je wegwijs kunnen maken in de wondere wereld van crypto. Daarnaast kunnen ze voorkomen dat je veel geld verliest.

Ja, ik wil meer te weten komen.

Lees ook

Hulp nodig van de Bitcoin Consultant?

U wilt graag beginnen investeren in bitcoin en andere valuta. maar vindt het lastig om in het oerwoud van informatie te beginnen. U kunt via onderstaande knoppen vrijblijvend
contact opnemen of een afspraak maken
deBitcoinconsulant @ 2021 | Powered by Customerscope
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram