Premium Discord Groep

Dé extra service in de ondersteuning van jouw trades. Méér dan 600 mensen gingen je met plezier en succes voor!

Wat is de Premium Discord groep?

De Premium Discord Groep is een extra service voor personen die een betaalde daytrade cursus online of offline hebben gevolgd bij mij. Het biedt mensen de mogelijkheid vragen te stellen over het traden die na de cursus komen.

Men kan dan ook vragen stellen over chart setups, zoals: “Heb ik de lijn zo goed getekend?” of “Is dit een head and shoulders patroon?”.

Daarnaast krijg je dagelijkse meerdere updates over bitcoin en altcoins als er wat gaande is. Het is géén signaal service.

De Premium Discord Groep is alleen volledig toegankelijk na het doen van één van de handelscursussen óf bij aanschaf van de proefweek (alleen lezen). Mensen die een cursus hebben gedaan kunnen deelnemen aan de Premium Discord Groep tegen een gereduceerd tarief.

Leer traden met je tweede familie

Cryptocurrencies traden is leuk en spannend om te doen, maar het kan soms ook eenzaam zijn omdat niemand in je omgeving er mee bezig is.

Naast dat zijn veel chatgroepen toxisch en kun je niet je mening delen, vragen stellen of advies vragen zonder dat je wordt afgebrand.

Dat is in de Premium Discord Groep van de Bitcoin Consultant anders. Met een aantal simpele regels wordt er een omgeving gecreëerd waar je kunt leren en groeien. Voor velen voelt het dan ook als een “tweede familie“.

Wat kan je verwachten?

Meediscussiëren, vragen stellen en alle updates en marktinzichten krijgen van de Bitcoin Consultant.
Over het algemeen meerdere bitcoin koers updates per dag, afhankelijk van de volatiliteit van de koers.
Soms zijn dat er 4 op een dag, soms wel 15 of meer.
In de updates deel ik mijn mening op cryptocurrency koersen
Soms in de vorm van directe signalen met targets.
600 paar ogen van andere cursisten op de grafieken betekent meer trade setups.
Bij deelname en/of abonnement ga je akkoord met de algemene voorwaarden.
Daarnaast deel ik ook:
+Trade setups voor Altcoins
+ Belangrijkste nieuws en waarschuwingen
+ Analyses van Nasdaq, SP500 en DXY
+Meer Discord video updates per week, zoals deze
Je kunt mening delen, vragen stellen of advies vragen aan je tweede familie*​
* Alleen bij aanschaf vanuit de volledige handelscursus deel 1 of deel 2. Bij aanschaf van de proefweek sta je op alleen lezen en kun je geen vragen stellen, behalve in het speciale kanaal wat beschikbaar is gemaakt voor proefweek alleen lezen members.
Een service als dit kost bij anderen vaak al snel €49 per maand. Dus doe je voordeel met de cursus en sluit je aan! 
+600
Leden
87,5%
Verlengt na de proefmaand
+25
Exclusieve kanalen

Resultaten van members

Dit vind Premium Discord groep members

Leerzame week

Afgelopen week een proefweek gedaan in de Premium Discord groep.

Dit is mij prima bevallen. Veel tips en adviezen van zowel John en leden. Veel categorieën waar je naast info ook je (beginners)vragen kwijt kan.
Kortom… aan te bevelen!

– Ton Koenraadt

Leuke kennismaking

Een weekje meegekeken in de premium discord groep in een turbulente periode. Het is goed om te zien hoe rustig John en ‘de veteranen’ blijven in een bijzonder volatiele periode voor BTC en Alts.

Leuke setups die worden aangegeven in de diverse rubrieken. Zeker als vervolg op de beginners cursussen een goed vervolg om ondersteuning en advies te krijgen.

– Meindert Munnik

Discord Groep als leermiddel

De Discord groep heb ik als zeer prettig, waardevol en leerzaam ervaren. Je steekt veel van elkaar op, leert koersen volgen en vragen worden beantwoord.

Onderlinge sfeer heel goed, elkaar op weg helpen naar winsten. Ik adviseer een ieder een weekje mee te kijken.

– Michael Groeneweg

Wil jij ook deel uitmaken van de
Premium Discord groep community?

Krijg nu je gratis proefmaand bij aanschaf van de volledige handelscursus “Handelen in Bitcoin en Cryptocurrencies met behulp van technische analyse, A-Z” deel 1 of 2.

Na de proefmaand in de Discord groep blijven? Geen probleem! We hebben verlengingen zodat jij gebruikt kunt blijven maken van de Premium Discord groep.

De eerste maand is gratis bij volledige handelscursus.
Bij 3 maanden: €38,50 per maand
Bij 6 maanden: €27,50 per maand

De proefmaand loopt automatisch af
Ik heb één van de cursussen gevolgd en wil me aanmelden voor een gratis proefmaand

Wat als ik geen cursus wil doen

Als je geen trade cursus wil doen, dan kun je alleen meediscussiëren in het “alleen lezen” kanaal middels een “alleen lezen” abonnement. Je kunt dan niet in alle kanalen reageren. Je kunt het een week uitproberen voor maar €5.
Loopt automatisch af na één week, mocht je kiezen voor een verlenging dan betaal je bij 3 maanden €38,50 per maand en bij 6 maanden €27,50 per maand. en blijft alleen lezen.
Ja, ik wil het een week ervaren voor slechts € 5,00.

Aanmelden voor de Premium Discord groep

Als je de cursus”Handelen in Bitcoin en Cryptocurrencies met behulp van Technische Analyse – van A tot Z” hebt gedaan dan heb je recht op een proefmaand en kun je onderstaand formulier gebruiken.
Heb je nog geen cursus gedaan en wil je gebruik maken van de proefweek dan kun je die hier aanschaffen. Dan hoef je het formulier niet in te vullen.

Aanmelden Discord Groep

Let op! Door topdrukte kan het soms iets langer duren dan dat je gewend bent. Wij streven ernaar uw aanvraag binnen 48 uur te verwerken. Geen reactie en duurt het langer dan 48 uur? Controleer eerst je spamfolder

Hulp nodig van de Bitcoin Consultant?

U wilt graag beginnen met investeren in Bitcoin en andere cryptocurrencies. Vindt u het lastig om uw weg te vinden in het oerwoud van informatie? Neem dan vrijblijvend contact op of maak een afspraak via een van de onderstaande knoppen.

Contact

deBitcoinconsulant @ 2021 | Powered by Customerscope
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram