Ontmoet het team

Het team van de Bitcoin Consultant heeft duizenden mensen met succes verder geholpen in de cryptocurrency wereld. Hieronder vindt u meer over het team.

John van Meer

Oprichter en Crypto Expert
Ik was altijd al geïnteresseerd in de nieuwste technologieën en gadgets. En toen kwam Bitcoin. Net als voor veel traders, was geld verdienen een interessant aspect wat me de cryptowereld introk, maar ik ben vervolgens gebleven vanwege de ideologie en blockchain technologie erachter. Ik zag dat Bitcoin veel zou kunnen betekenen voor de wereld: een herverdeling van macht en rijkdom in de wereld. Mijn ambitie is om zoveel mogelijk mensen te laten leren over Bitcoin, blockchain, cryptocurrency en de achterliggende ideologie. Tevens kan ik met mijn opgedane kennis en ervaring een op maat gemaakte risicoanalyse doen voor uw investeringsdoeleinden.

Klik hier voor mijn missie en visie.
info@debitcoinconsultant.nl

Monique van Tiel

Top Trader
Monica is één van de top traders uit het team van de Bitcoin Consultant. Dit werd dan ook herkend door John en hij heeft haar dan ook aangenomen om te ondersteunen in de drukte van crypto. Ze doet dit door trade vragen van cursisten te beantwoorden, maar geeft ook (1 op 1) trade cursussen om ook andere traders succesvol te helpen met het leren traden.

Ze is in 2020 begonnen met het crypto traden en na het doen van de cursussen van de Bitcoin Consultant uitgegroeid tot een trader die mooie trades vindt en ook leermateriaal zeer begrijpelijk kan uitleggen.

Hans Geldof

Blockchain Consultant
Hans is een blockchain consultant en IT specialist en is al sinds 2017 bezig met de ins en outs van blockchain te verkennen en de technologie toe te passen. Zijn eerste ervaring met Bitcoin deed hij op in 2014. Hij is dan ook de perfecte keus om te helpen bij het terughalen van je verloren gewaande cryptocurrencies.

Amber Böhm

Administratief Medewerker
Amber verzorgt de administratie. Zij zorgt er voor dat cursisten de juiste toegangen hebben voor de cursussen en Premium Discord Groep. Tevens zorgt ze er voor dat de website up to date is en goed werkt en maakt ze hele mooie designs voor de Bitcoin Consultant.
administratie@debitcoinconsultant.nl

Hulp nodig van de Bitcoin Consultant?

U wilt graag beginnen met investeren in Bitcoin en andere cryptocurrencies. Vindt u het lastig om uw weg te vinden in het oerwoud van informatie? Neem dan vrijblijvend contact op of maak een afspraak via een van de onderstaande knoppen.

Contact

deBitcoinconsulant @ 2021 | Powered by Customerscope
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram