NIEUW! Crypto Parels. Leer over de nieuwe crypto projecten die duizenden procenten kunnen stijgen.
Lees hier meer

Ontmoet het team

Het team van de Bitcoin Consultant heeft duizenden mensen met succes verder geholpen in de cryptocurrency wereld. Hieronder vind je meer over het team.

John van Meer

Oprichter en Crypto Expert
Sinds 2017 een begrip in de Nederlandse cryptocurrency wereld. Hij helpt mensen om op begrijpelijk wijze de wondere wereld van crypto in te stappen. Daarnaast is hij ook een trader en biedt analyses en educatief materiaal waar iedereen succesvol mee kan leren traden.

Klik hier voor mijn missie en visie.
info@debitcoinconsultant.nl

Monique van Tiel

Top Trader
Monica is één van de top traders uit het team van de Bitcoin Consultant. Dit werd dan ook herkend door John en hij heeft haar dan ook aangenomen om te ondersteunen in de drukte van crypto. Ze doet dit door trade vragen van cursisten te beantwoorden, maar geeft ook (1 op 1) trade cursussen om ook andere traders succesvol te helpen met het leren traden.

Ze is in 2020 begonnen met het crypto traden en na het doen van de cursussen van de Bitcoin Consultant uitgegroeid tot een trader die mooie trades vindt en ook leermateriaal zeer begrijpelijk kan uitleggen.

Hans Geldof

Blockchain Consultant
Hans is een blockchain consultant en IT specialist en is al sinds 2017 bezig met de ins en outs van blockchain te verkennen en de technologie toe te passen. Zijn eerste ervaring met Bitcoin deed hij op in 2014. Hij is dan ook de perfecte keus om te helpen bij het terughalen van je verloren gewaande cryptocurrencies.

Amber Böhm

Administratief Medewerker
Amber verzorgt de administratie. Zij zorgt er voor dat cursisten de juiste toegangen hebben voor de cursussen en Premium Discord Groep. Tevens zorgt ze er voor dat de website up to date is en goed werkt en maakt ze hele mooie designs voor de Bitcoin Consultant.
administratie@debitcoinconsultant.nl

Hulp nodig van de Bitcoin Consultant?

U wilt graag beginnen investeren in bitcoin en andere valuta. maar vindt het lastig om in het oerwoud van informatie te beginnen. U kunt via onderstaande knoppen vrijblijvend
contact opnemen of een afspraak maken
deBitcoinconsulant @ 2021 | Powered by Customerscope
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram