Wallet herstel

Heeft u Bitcoin of andere cryptocurrencies gekocht maar kunt u er niet meer bij? Doordat u bijvoorbeeld uw pincode bent vergeten of doordat u niet meer weet hoe het werkt?
Is uw hardware wallet stuk of verouderd? Dat kan erg frustrerend zijn. Het team van de Bitcoin Consultant kan u mogelijk helpen om uw cryptocurrencies terug te halen.

Hoe werkt het?

Wij zullen eerst een telefonische intake doen om te kijken welke informatie u nog wel heeft. Daaruit kunnen we opmaken of we kunnen helpen. Vervolgens gaan wij kijken naar het probleem. Afhankelijk van de situatie kan dit samen online of offline worden gedaan.

Betaling

Wij bieden “no cure no pay” aan. Dit betekent dat als we de cryptocurrencies niet kunnen terughalen dat er niet hoeft te worden betaald. Als dit wel lukt dan ontvangen we 12.5% van de teruggehaalde cryptocurrencies. Dit houden we in tijdens het uitvoeren van de werkzaamheden. De rest wordt verstuurd naar een wallet naar uw keuze.

In principe helpen we alleen als de waarde van de wallet(s) boven de €10.000 ligt. Daaronder wordt er een uurtarief gerekend van €139 excl BTW + 12.5% van de cryptocurrencies wordt ingehouden. Het uurtarief geldt ook als de cryptocurrencies niet kunnen worden teruggehaald. Dit gaat in overleg. Vaak is binnen een uur duidelijk of het wel of niet zal lukken.

Wallet herstel aanvraag

Download gratis onze 10 tips.

De crypto markten zijn nog relatief nieuw en er is veel informatie waardoor je door de bomen het bos soms niet kunt zien. In dit e-book vindt je 10 tips die je wegwijs kunnen maken in de wondere wereld van crypto. Daarnaast kunnen ze voorkomen dat je veel geld verliest.

Ja, ik wil meer te weten komen.

Waarom zou u zich door ons laten helpen?

Door de jaren heen hebben we veel kennis en kunde opgedaan om de veelvoorkomende problemen te kunnen oplossen. Het scheelt u uren en uren aan uitzoekwerk. Daarnaast is de kans ook altijd aanwezig dat er iets verkeerd gaat wanneer u het zelf doet. Dit hebben we helaas regelmatig zien gebeuren.
Bovendien vragen wij een veel lagere vergoeding dan onze concurrenten. Die vragen vaak 20% tot 30% van de teruggekregen cryptocurrencies. Wij zijn een KvK geregistreerd bedrijf en bieden al jaren verschillende diensten aan op het gebied van cryptocurrencies.

Hulp nodig van de Bitcoin Consultant?

U wilt graag beginnen met investeren in Bitcoin en andere cryptocurrencies. Vindt u het lastig om uw weg te vinden in het oerwoud van informatie? Neem dan vrijblijvend contact op of maak een afspraak via een van de onderstaande knoppen.

Contact

deBitcoinconsulant @ 2021 | Powered by Customerscope
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram