NIEUW! Crypto Parels. Leer over de nieuwe crypto projecten die duizenden procenten kunnen stijgen.
Lees hier meer

 Wallet herstel

Heb je bitcoins of andere cryptocurrencies gekocht maar kan je er niet meer bij? Je bent bijvoorbeeld je pincode vergeten of weet niet meer hoe het werkt? 
Is je hardware wallet stuk of verouderd? Dat kan erg frustrerend zijn. Het team van de Bitcoin Consultant kan je mogelijk helpen om je cryptocurrencies terug te halen.

Hoe werkt het?

Wij zullen eerst een telefonische intake doen om te kijken wat je aan informatie hebt en daaruit kunnen we opmaken of we kunnen helpen. Vervolgens gaan wij kijken naar het probleem. Afhankelijk van de situatie kan dit samen online of offline worden gedaan.

Betaling

Wij bieden “no cure no pay” aan. Dit betekent dat als we de cryptocurrencies niet kunnen terughalen dat er niet hoeft te worden betaald. Als dit wel lukt 
dan houden we 12.5% van de terug gehaalde cryptocurrencies. Dit houden we in tijdens de klus. De rest wordt verstuurd naar een wallet naar jouw keuze.

In principe helpen we alleen als de waarde van de wallet(s) boven de €10.000 ligt. Daaronder wordt er een uur tarief gerekend van €139 excl BTW + 12.5% 
van de cryptocurrencies wordt ingehouden. Het uur tarief geldt ook als de cryptocurrencies niet kunnen worden teruggehaald. Dit gaat in overleg. Vaak is 
binnen een uur duidelijk of het wel of niet zal lukken.

Wallet herstel aanvraag

Download gratis onze 10 tips.

De crypto markten zijn nog relatief nieuw en er is veel informatie waardoor je door de bomen het bos soms niet kunt zien. In dit e-book vindt je 10 tips die je wegwijs kunnen maken in de wondere wereld van crypto. Daarnaast kunnen ze voorkomen dat je veel geld verliest.

Ja, ik wil meer te weten komen.

Waarom zou je je door ons laten helpen?

Door de jaren heen hebben we veel kennis en kunde opgedaan om de veelvoorkomende problemen te kunnen oplossen. Het scheelt jouw uren en uren aan uitzoekwerk. Daarnaast is de kans ook altijd aanwezig dat er iets verkeerd gaat als je het zelf doet. Dit hebben we helaas regelmatig zien gebeuren.
Naast dat vragen wij een veel kleinere vergoeding dan onze concurrenten. Die vragen vaak 20% tot 30% van de teruggekregen cryptocurrencies.
Wij zijn ook een KvK geregistreerd bedrijf en bieden al jaren verschillende diensten aan op het gebied van cryptocurrencies.

Hulp nodig van de Bitcoin Consultant?

U wilt graag beginnen investeren in bitcoin en andere valuta. maar vindt het lastig om in het oerwoud van informatie te beginnen. U kunt via onderstaande knoppen vrijblijvend
contact opnemen of een afspraak maken
deBitcoinconsulant @ 2021 | Powered by Customerscope
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram