Partners & Affiliates

Hieronder vindt u de partners en affiliates waar de Bitcoin Consultant mee samenwerkt.

Bitcoinmagazine.nl

Elke doordeweekse dag maak ik bitcoin koers video analyses voor Bitcoin Magazine. Tevens vind je op Bitcoinmagazine veel goede informatie en interviews.
Bitcoinmagazine.nl

Crypto Insiders

Voor Crypto-Insiders schrijf ik geregeld columns. Daarnaast vind je er actueel nieuws over bitcoin en andere cryptocurrencies.
Crypto Insiders

BitcoinMeester

Wekelijks schrijf ik voor BitcoinMeester.nl een prijs analyse. Daarnaast vind je op hun website een heleboel munten voor een goede prijs. Ze hebben daarnaast ook nog een uitmuntende helpdesk die klaarstaat voor je!
BitcoinMeester

Margin Traders NL

Vind je het traden leuk, maar wil je liever gebruik maken van een succesvolle signaal groep? Kijk dan eens op de website van het traders collectief Margin Traders NL
Margin Traders NL

Blockdam

Elke dinsdag kom ik samen met andere blockchain enthousiasten om te leren van elkaar bij Meetberlage. Daar werk ik met andere Blockdammers aan een Decentralized Autonomous Organisation (DAO). Kom gezellig een keer langs! Inschrijven is gratis.
Blockdam

Coinspot.nl

Coinspot biedt veel goede informatie voor beginners in de crypto wereld.
Blockdam

Ledger.com

Ledger biedt verschillende hardware wallets waarmee je je crypto op een veilige manier kunt bewaren.
Ledger.com

Hulp nodig van de Bitcoin Consultant?

U wilt graag beginnen met investeren in Bitcoin en andere cryptocurrencies. Vindt u het lastig om uw weg te vinden in het oerwoud van informatie? Neem dan vrijblijvend contact op of maak een afspraak via een van de onderstaande knoppen.

Contact

deBitcoinconsulant @ 2021 | Powered by Customerscope
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram