NIEUW! Crypto Parels. Leer over de nieuwe crypto projecten die duizenden procenten kunnen stijgen.
Lees hier meer

 Workshops

Hier vindt u alle informatie over de aankomende workshops
Workshop : Bitcoin en Cryptocurrency

Investeren en Traden voor Beginners
Wat zijn bitcoin, blockchain en cryptocurrencies nou eigenlijk? Hoe kun je ze zelfstandig, zelfverzekerd en veilig kopen en er in handelen? In deze cursus leer je wat cryptocurrencies zijn en wat de risico’s zijn waar je op moet letten. Verder leer je wat het potentiële rendement is, hoe je ze veilig opslaat. Kortom, de meeste vragen die je hebt als beginner worden beantwoord.

Bitcoin is een nieuw, alternatief decentraal systeem voor centrale banksystemen. Het kan worden gebruikt voor waardeoverdracht en wordt vaak het digitale goud genoemd. Het is gemaakt door de mensen voor de mensen en dat maakt het heel speciaal. Daarnaast kun je het altijd gebruiken, niks geen kantoortijden zoals bij de banken. Dat kan dankzij de blockchain technologie.

Met bitcoin en cryptocurrency kun je ook veel geld verdienen, maar hoe kun je dat op een veilige manier doen zodat je niet je geld verliest?

Wat ga je leren in deze cursus:

Er wordt uitgebreid en simpel uitgelegd:
Wat bitcoin en blockchain is
Hoe het werkt
Wat de risico’s zijn
Wat je potentiële rendement kan zijn
Waar je veilig cryptocurrency kunt kopen
Hoe je cryptocurrency op de juiste manier veilig bewaart
Waar je veilig kunt handelen in cryptocurrencies

Deze workshop duurt 1,5 uur en kost €59 (excl BTW). Inclusief koffie en thee!
Workshop : (Day) trade cursus
In deze workshop leer ik u over de Bitcoin, blockchain en ideologie daarachter. In het 3 uur durende seminar zal ik dieper ingaan op de volgende punten.

Met de workshop leert u:


De mindset om een succevolle trader te worden
Basis technische analyse en trading: grafieken lezen en indictoren gebruiken om de prijs te voorspellen
Traden op een exchange zoals Binance
Beginners handelsstrategiën om veilig te kunnen handelen
Extra coaching na het seminar via “de Bitcoin Consultant Discord Community”

Onder op de pagina vind je de eerstvolgende datum voor de workshop. Via de link in de tabel kun je je aanmelden voor de workshop. De workshops zullen plaatsvinden van 17:30-20.30 bij Grand Café Zuidoost De prijs voor het seminar is €215 (excl BTW).


Het is handig om een laptop mee te nemen naar het seminar zodat u meteen mee kunt klikken op een exchange. Het is ook handig om een account aan te maken op Binance. Binance is de populairste website op dit moment om mee te traden. Tevens kunt u technische analyse tools gebruiken zoals op Tradingview, alleen zonder de kosten.

Coaching na het seminar:


In “de Bitcoin Consultant Discord Community” wordt er een community gevormd van en door elkaar. Hierin vind je onder andere:

Dagelijkse prijs analyse van bitcoin en andere cryptocurrencies
Vragen stellen aan mij en elkaar
Belangrijke nieuwtjes
Koop/verkoop signalen

Deze workshop duurt 3 uur en kost €215 (excl BTW). Inclusief koffie en thee! Avondeten is ook mogelijk bij het café, op eigen kosten. Parkeren kan gratis voor de deur.

Liever een online cursus volgen? Klik dan hier!
Regelmatig krijg ik telefoontjes en mailtjes van mensen met het verhaal dat ze niet meer bij hun bitcoins kunnen zoals je hieronder ziet. “Ik ben mijn private key kwijt” of “Ik heb een nieuwe telefoon, maar heb het niet goed overgezet.”. Vervelend als dat gebeurt. Het is nog vervelender als dat gebeurt als bitcoin eenmaal richting de $100.000 – $288.000  gaat volgens de modellen.

Voor meer informatie klik dan hier!

Download gratis onze 10 tips.

De crypto markten zijn nog relatief nieuw en er is veel informatie waardoor je door de bomen het bos soms niet kunt zien. In dit e-book vindt je 10 tips die je wegwijs kunnen maken in de wondere wereld van crypto. Daarnaast kunnen ze voorkomen dat je veel geld verliest.

Ja, ik wil meer te weten komen.

Eerst volgende workshops

Investeren en Traden voor Beginners

Duur; 
Datum: Nog niet gepland.
Link; -
Workshop: (Day)trade cursus

Duur; 
Datum: Nog niet gepland.
Link; -

Een workshop als online training?

De workshops kun je ook volgen als een online video cursus.

Heb je meer behoefte aan maatwerk? Ik bied ook 1 op 1 consulten. Op een persoonlijke wijze en in uw eigen tempo kijken we naar wat u nodig heeft om zich te ontwikkelen op het gebied van investeren in Bitcoin en crypto. Voor meer informatie kunt u hier kijken. Wilt u zich alvast een beetje inlezen op het onderwerp, dan kunt u hier interessante artikelen vinden of een kijkje nemen bij de veelgestelde vragen.

Hulp nodig van de Bitcoin Consultant?

U wilt graag beginnen investeren in bitcoin en andere valuta. maar vindt het lastig om in het oerwoud van informatie te beginnen. U kunt via onderstaande knoppen vrijblijvend
contact opnemen of een afspraak maken
deBitcoinconsulant @ 2021 | Powered by Customerscope
chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram