Crypto Currency Consultant 
John van Meer 

Altijd geïnteresseerd in de nieuwste technologieën en gadgets. Toen kwam de Bitcoin. Net als voor velen was geld verdienen een interessant aspect, maar ik ben gebleven voor de ideologie en blockchain technologie erachter. Ik zag dat de Bitcoin veel zou kunnen betekenen voor de wereld: een herverdeling van macht en rijkdommen in de wereld. Mijn ambitie is om zoveel mogelijk mensen te laten leren over de Bitcoin, blockchain, cryptovaluta en de achterliggende ideologie. Tevens kan ik met mijn opgedane kennis en ervaring een op maat gemaakte risicoanalyse doen voor uw investeringsdoeleinden.

Missie & Visie

Mijn missie
 is om op een betrouwbare en duidelijke manier iedereen te introduceren aan investeren in de Bitcoin en cryptovaluta en diens voordelen en winsten.

Mijn visie 
is om zoveel mogelijk mensen aan de cryptovaluta te krijgen zodat mensen minder afhankelijk worden van de banken en de voordelen kunnen benutten van de blockchain technologie.

Bekend van

Hulp nodig van de Bitcoin Consultant?

U wilt graag beginnen investeren in bitcoin en andere valuta. maar vindt het lastig om in het oerwoud van informatie te beginnen. U kunt via onderstaande knoppen vrijblijvend
contact opnemen of een afspraak maken
deBitcoinconsulant @ 2021 | Powered by Customerscope
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram