Crypto Currency Consultant 
John van Meer 

Ik was altijd al geïnteresseerd in de nieuwste technologieën en gadgets. En toen kwam Bitcoin. Net als voor veel traders, was geld verdienen een interessant aspect wat me de cryptowereld introk, maar ik ben vervolgens gebleven vanwege de ideologie en blockchain technologie erachter. Ik zag dat Bitcoin veel zou kunnen betekenen voor de wereld: een herverdeling van macht en rijkdom in de wereld. Mijn ambitie is om zoveel mogelijk mensen te laten leren over Bitcoin, blockchain, cryptocurrency en de achterliggende ideologie. Tevens kan ik met mijn opgedane kennis en ervaring een op maat gemaakte risicoanalyse doen voor uw investeringsdoeleinden.

Missie & Visie

Mijn missie
is om op een betrouwbare en duidelijke manier iedereen te introduceren aan Bitcoin en andere cryptovaluta, zodat iedereen profijt kan hebben van de voordelen en winsten.

Mijn visie 
is om zoveel mogelijk mensen aan de cryptovaluta te krijgen zodat mensen minder afhankelijk worden van de banken en tevens de voordelen kunnen benutten van de blockchain technologie.

Bekend van

Hulp nodig van de Bitcoin Consultant?

U wilt graag beginnen met investeren in Bitcoin en andere cryptocurrencies. Vindt u het lastig om uw weg te vinden in het oerwoud van informatie? Neem dan vrijblijvend contact op of maak een afspraak via een van de onderstaande knoppen.

Contact

deBitcoinconsulant @ 2021 | Powered by Customerscope
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram