Diensten

Advies nodig? Plan een gesprek in!

Photo of John van Meer, Bitcoin consultant
1 op 1 advies

Hulp bij het kopen en verkopen van Bitcoins

U wilt graag investeren in de Bitcoin of andere cryptovaluta maar u weet nog niet goed hoe het allemaal werkt? Wilt u net als de personen die ik al heb geholpen genieten van 300% – 800% rendement? Lees dan hieronder verder hoe ik u van dienst kan zijn.

Ik kan u adviseren bij:

  • Het openen van een digitale portemonnee (wallet).
  • Het goedkoop en makkelijk (ver)kopen van bitcoins en andere cryptovaluta.
  • Het veilig bewaren en overzetten van uw cryptovaluta op een wallet (digitale portemonnee) .
  • Trading : leren lezen van grafieken en technische analyse.

Desgewenst kan ik u ook meer achtergrond informatie geven over de Blockchain technologie, hoe u Bitcoin naar anderen kunt versturen en hoe het met de belasting in zijn werk gaat zodat u gebruik kunt maken van alle voordelen die cryptovaluta bieden. Tijdens het consult kom ik nooit te weten wat uw private key is, deze dient u ook nooit aan anderen kenbaar te maken. De private key kunt u zien als de pincode voor uw pinpas.

Het online consult gaat via een online video stream via Whereby (download/installatie niet nodig). Waarom met een online video stream vraagt u zich af? Een voordeel is is dat we in direct contact staan, waarbij ik direct kan reageren op uw vragen. U kunt dit comfortabel doen vanuit uw eigen woonkamer. Bovendien kan er veel sneller een afspraak worden gemaakt. Het is ook mogelijk fysiek af te spreken in Amsterdam. Neem daarvoor contact op.

Hoe kunt u het gesprek voorbereiden?

Om het maximale uit het gesprek te halen halen kunt u onderstaande punten alvast doorlopen.

  • 1Bedenk hoeveel u wilt investeren.
    • Investeer nooit meer dan dat u bereid bent te verliezen.
    • Investeer nooit meer dan dat u heeft, ga geen geld lenen.
  • 2 Hier alvast inlezen over wat de Bitcoin is en bekijk welke wallet het best bij uw doelen past.

Kosten

Met een consult van een uur komt u te weten hoe u een wallet kunt openen, waar en hoe u bitcoins kunt kopen en deze veilig kunt bewaren. Het uurtarief is €139 (excl BTW). U kunt meteen aansluitend aan het gesprek uitproberen hoe het kopen en versturen van cryptovaluta werkt. Voor meer vragen en een offerte kunt u contact opnemen.

Voor meer advies over het investeren in andere Altcoins en ICO’s of veilig bewaren van uw cryptovaluta kunt u een offerte opvragen. Deze hebben een paar extra stappen voor het investeren en vergen meer tijd voor uitleg.


Maak een afspraak

Recensies

My Nguyen

“Middels skype overleg hebben we samen een mooi portfolio samengesteld. Ik ben erg tevreden met deze samenwerking.”

Marjolein Abma

“Nog voor de hele bitcoin hype echt begon adviseerde John mij al om in te stappen. Hij gaf mij niet alleen alle info die nodig was, maar zorgde er ook voor dat ik super enthousiast over de bitcoin markt werd. Ik ben een voorzichtige investeerder en door John’s adviezen zie ik mijn investering langzaam aan groeien.”

Facebook recensies

Klik hier voor meer recensies!