Wat zijn Altcoins

14 april 2021

Altcoins is kort voor alternatieve coins. Lees hieronder meer over de altcoins.

Bitcoin was de eerste digitale munt die snel veel geld waard is geworden. Het is natuurlijk een revolutionair idee en het zou dan ook niet lang duren voordat het idee werd gekopieerd, uitgebreid en verbeterd. Hierdoor zijn er tientallen nieuwe digitale munten ontstaan. Ethereum en Litecoin zijn hiervan de bekendste “alternatieve coins”, of in het kort “altcoins” Op het moment zijn er tientallen, zo niet honderden altcoins. Een overzicht daarvan vindt u op Coinmarketcap. Een deel van de altcoins zijn goede projecten met een goede toekomst en het risico waard om in te investeren. Een groot deel van de altcoins zijn overhaaste projecten, zonder werkend product. Sommige zijn gewoon regelrechte oplichters praktijken. Het is belangrijk dat u altijd eerst goed onderzoek doet om zeker te weten dat het om een goed project gaat. Altcoins zijn op het moment hot. Ripple, Monero en zo zijn er nog wel een aantal goede projecten. Op het moment hebben veel nieuwe investeerders interesse in projecten die een waarde onder de $1 hebben. Ze hopen dat die hetzelfde zal gaan doen als Bitcoin of één van de andere grote altcoins. Hoewel die mogelijkheden er zijn zit er een “high risk, high reward” aan verbonden. Altcoins zijn minder stabiel, en fluctueren flink in prijs. Het is niet gek om op sommige dagen een stijging of daling te zien van 30-50%. Soms komen ze zo’n daling niet meer te boven en blijft de waarde dalen. Investeer daarom alleen in goede altcoins. Klik hier om een afspraak te maken als u meer informatie wil hebben.

Up to date blijven van de laatste nieuwtjes?

Naam(Vereist)

Volg mij

Download gratis onze 10 tips.

De cryptomarkten zijn nog relatief nieuw en er is veel informatie waardoor u soms door de bomen het bos niet ziet. In dit e-book vindt u 10 tips die u wegwijs kunnen maken in de wondere wereld van cryptocurrency. Daarnaast kunnen ze voorkomen dat u veel geld verliest.
Ja, ik wil meer te weten komen.

Lees ook

Hulp nodig van de Bitcoin Consultant?

U wilt graag beginnen met investeren in Bitcoin en andere cryptocurrencies. Vindt u het lastig om uw weg te vinden in het oerwoud van informatie? Neem dan vrijblijvend contact op of maak een afspraak via een van de onderstaande knoppen.

Contact

deBitcoinconsulant @ 2021 | Powered by Customerscope
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram