1 op 1

Hulp nodig? Plan een gesprek in!

Hulp bij het kopen, verkopen en handelen van cryptocurrencies

U wilt graag starten met cryptocurrencies, maar u weet nog niet goed hoe het allemaal werkt? 
Ik kan u helpen starten met cryptocurrencies door u te voorzien van educatieve informatie over bitcoin, cryptocurrencies en het kopen en verkopen daarvan
maar ook hoe ze op de veiligste manier kunnen worden bewaard. Daarnaast zet ik me ook in om u te leren handelen in cryptocurrencies.

Lees dan hieronder verder hoe ik u van dienst kan zijn.

Ik kan u helpen bij:

Het openen van een 
digitale portemonnee (wallet)
Het goedkoop en makkelijk (ver)kopen van bitcoins en andere cryptocurrencies
Het veilig bewaren en overzetten van uw cryptovaluta op een wallet (digitale portemonnee).
Trading : leren lezen van grafieken en technische analyse.
Desgewenst kan ik u ook meer achtergrond informatie geven over de Blockchain technologie, hoe u Bitcoin naar anderen kunt versturen en hoe de belastingaangifte in zijn werk gaat zodat u gebruik kunt maken van alle voordelen die cryptocurrency bieden. Tijdens het helpe kom ik nooit te weten wat uw private key is, deze dient u ook nooit aan anderen kenbaar te maken. De private key kunt u zien als de pincode voor uw cryptocurrencies.

De hulp die ik aanbied gaat via een online video stream via Whereby (download/installatie niet nodig). Waarom met een online videostream vraagt u zich af? Het voordeel is dat we in direct met elkaar contact staan, zodat ik direct kan reageren op uw vragen en opmerkingen. U kunt dit comfortabel doen vanuit uw eigen woonkamer. Bovendien kan er veel sneller een afspraak worden gemaakt. Het is ook mogelijk fysiek af te spreken in Almere. Neem daarvoor contact op.

Hoe kunt u het gesprek voorbereiden?

Om het maximale uit het gesprek te halen halen kunt u onderstaande punten alvast doorlopen.
Bedenk hoeveel u wilt investeren.
Investeer nooit meer dan dat u bereid bent te verliezen.
Investeer nooit meer dan dat u heeft, ga geen geld lenen.
Hier alvast inlezen over wat de Bitcoin is en bekijk welke wallet het best bij uw doelen past.

Download gratis onze 10 tips.

De cryptomarkten zijn nog relatief nieuw en er is veel informatie waardoor u soms door de bomen het bos niet ziet. In dit e-book vindt u 10 tips die u wegwijs kunnen maken in de wondere wereld van cryptocurrency. Daarnaast kunnen ze voorkomen dat u veel geld verliest.
Ja, ik wil meer te weten komen.

Kosten

Tijdens een consult van een uur komt u te weten hoe u een wallet opent, waar en hoe u Bitcoin kunt kopen en deze veilig kunt bewaren. Het uurtarief is €139 (excl BTW). Aansluitend aan het gesprek kunt u direct uitproberen hoe het kopen en versturen van cryptocurrency werkt. Voor meer vragen en een offerte kunt u contact opnemen.

Voor meer advies over het investeren in andere Altcoins en ICO’s of veilig bewaren van uw cryptocurrency kunt u een offerte opvragen. Deze hebben een paar extra stappen voor het investeren en vergen meer tijd voor uitleg.
MAAK EEN AFSPRAAK

Hulp nodig van de Bitcoin Consultant?

U wilt graag beginnen met investeren in Bitcoin en andere cryptocurrencies. Vindt u het lastig om uw weg te vinden in het oerwoud van informatie? Neem dan vrijblijvend contact op of maak een afspraak via een van de onderstaande knoppen.

Contact

deBitcoinconsulant @ 2021 | Powered by Customerscope
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram