Voordelen van cryptovaluta

15 april 2020

Cryptovaluta, zoals de Bitcoin, is digitaal geld in de vorm van eentjes en nullen. De grote voordelen van cryptovaluta ten opzichte van andere valuta zoals de euro en dollar zijn hieronder beschreven.

  • Cryptovaluta is digitaal en kunnen niet worden vervalst.
  • Bij aankopen met cryptovaluta kunnen derde partijen worden buitengesloten, omdat er gebruik wordt gemaakt van blockchain technologie. Dit maakt het goedkoper.
  • Bij het (internationaal) versturen van bitcoins zijn de transactiekosten minimaal ten opzicht van via traditionele methodes.
  • Geen diefstal. Waar men met een credit card gebruik kan maken van uw creditcard is dat bij Bitcoin niet mogelijk. Voor transacties gebruikt u de publiekelijke adres (public address) en niet uw privé sleutel (private key), waardoor ze nooit bij uw bitcoins kunnen komen.
  • Versturen naar iedereen ter wereld. De ontvanger hoeft alleen maar een digitale portemonnee (wallet) aan te maken en er kan op elk gewenst moment crytpovaluta worden verstuurd.
  • Cryptovaluta is gedecentraliseerd. Het is gemaakt door en voor belangstellenden. In tegenstelling tot bij banken is er niet één of een kleine groep mensen die beslist hoe het moet worden gebruikt.

Up to date blijven van de laatste nieuwtjes?

Naam(Vereist)

Volg mij

Download gratis onze 10 tips.

De cryptomarkten zijn nog relatief nieuw en er is veel informatie waardoor u soms door de bomen het bos niet ziet. In dit e-book vindt u 10 tips die u wegwijs kunnen maken in de wondere wereld van cryptocurrency. Daarnaast kunnen ze voorkomen dat u veel geld verliest.
Ja, ik wil meer te weten komen.

Lees ook

Hulp nodig van de Bitcoin Consultant?

U wilt graag beginnen met investeren in Bitcoin en andere cryptocurrencies. Vindt u het lastig om uw weg te vinden in het oerwoud van informatie? Neem dan vrijblijvend contact op of maak een afspraak via een van de onderstaande knoppen.

Contact

deBitcoinconsulant @ 2021 | Powered by Customerscope
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram