Scam alert! Bitcoin Revolution.

14 april 2021

De nieuwste scam in cryptoland doet zijn ronde. Lees hier waarom je er bij weg moet blijven.

Bitcoin Revolution: scam of niet?

Bitcoin revolution lijkt al een paar weken in de lucht te zijn en lijkt nu steeds meer tractie te krijgen. Vanuit verschillende kanalen krijg ik steeds meer berichten met de vraag of het wat is of niet. Het belooft namelijk dat je snel veel geld kunt verdienen. Het eerste teken dat je met een scam te maken hebt.

Wat is het?

Bitcoin revolution belooft dat je duizenden euro’s tot wel een miljoen kunt verdienen in een hele korte tijdsperiode. Dat zou mogelijk zijn met de trading software die ze aanbieden. Dat kan alleen natuurlijk als je eerste €250 naar ze overmaakt voor het maken van een account. Uit één review blijkt al dat als je het geld overmaakt dat je daarna niks meer van ze hoort.

Waarom is het een scam? En wat zijn herkenninsgpunten?

Ik heb even op de site rondgekeken en vrijwel alles wat ze er hebben staan schreeuwt oplichting. Van de beloftes tot de afteller bovenin die zegt dat je nog maar 5 minuten hebt om je aan te melden voor een account vanwege “extreme drukte”. Als je 5 minuten wacht en de website ververst dan begint het gewoon weer opnieuw. Om jullie te helpen weg te blijven bij dit soort oplichtingspraktijken, hieronder een aantal punten waar jullie op kunnen letten:

  • Er wordt je bakken met geld beloofd
  • Je moet vaak eerst betalen voordat je wat krijgt
  • Je moet andere mensen werven
  • Zie hier een eerder column die ik heb geschreven over een andere scam

bitcoin revolution Let goed op met dit soort beloftes!

Hoe wel geld verdienen

Ondanks de oplichtingspraktijken is het wel mogelijk om geld te verdienen met cryptovaluta door er in te investeren of mee te traden. Om dat op een veilige manier te doen zonder te worden opgelicht kunt u hieronder verder lezen.

Wat ik voor u kan doen

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over bitcoins en andere cryptovaluta kopen neem dan contact op. Wilt u andere handige en informatieve artikelen lezen over “het juiste moment om bitcoins of cryptovaluta te kopen” of “wat zijn altcoins?”klik dan hier voor meer artikelen. Wilt u zelf bitcoins kopen dan is Coinbase één van de betrouwbaardere beurzen om te kopen. Als u via de link een account aanmaakt krijgen we beide 10$ gratis bij aankoop van $100 aan bitcoin of meer.

Altcoins

Als u geïnteresseerd bent in het kopen van een Altcoin , zoals Ethereum, NEO, Monero of ripple of een ander goed project dan kunt u advies vragen via contact. Als u zelf aan de slag wil dan kunt u een account aanmaken op Binance en Kucoin. Dit zijn betrouwbare online beurzen waar u veel Altcoins kunt aanschaffen. (Links hierboven zijn doorverwijzing links wat een klein voordeel oplevert voor mij)

Leren (day)traden

Wil je leren hoe je grafieken kunt lezen en hoe je kunt handelen? Kom dan een kijkje nemen bij één van de trainingen. Deze zijn zowel online als offline te volgen.

Up to date blijven van de laatste nieuwtjes?

Naam(Vereist)

Volg mij

Download gratis onze 10 tips.

De cryptomarkten zijn nog relatief nieuw en er is veel informatie waardoor u soms door de bomen het bos niet ziet. In dit e-book vindt u 10 tips die u wegwijs kunnen maken in de wondere wereld van cryptocurrency. Daarnaast kunnen ze voorkomen dat u veel geld verliest.
Ja, ik wil meer te weten komen.

Lees ook

Hulp nodig van de Bitcoin Consultant?

U wilt graag beginnen met investeren in Bitcoin en andere cryptocurrencies. Vindt u het lastig om uw weg te vinden in het oerwoud van informatie? Neem dan vrijblijvend contact op of maak een afspraak via een van de onderstaande knoppen.

Contact

deBitcoinconsulant @ 2021 | Powered by Customerscope
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram