Nederlands bedrijf betaalt medewerkers in bitcoins.

14 april 2021

Medewerkers van een Nederlands bedrijf hebben er voor gekozen om deels te worden uitbetaald in bitcoins.

In Nederland is BTC direct het eerste bedrijf dat de medewerkers deels gaat uitbetalen in Bitcoin. Het salaris kan alleen deels in bitcoins worden betaald, omdat volgens de wet het minimumloon moet worden uitbetaald in euro’s. Het minimale bedrag was €20 en het hoogste €500. In Japan en Duitsland zijn er ook al bedrijven die hun medewerkers in bitcoins betalen. In Japan is de Bitcoin al geaccepteerd als wettig betaalmiddel in het land.

De mensen die bij BTC direct werken zijn enthousiastelingen en geloven dat Bitcoin een wereldwijd geaccepteerd betaalmiddel gaat worden. Ze zien het ook gebeuren dat de prijs rond de $100.000 zal uitkomen rond 2020. De prijs van $100.000- is jaren geleden al voorspeld. Meer informatie over de voorspelde prijsontwikkeling vindt u in het artikel “Wat is de Bitcoin?” . U ziet dan ook dat de prijs van $20.000- ook al is bereikt geheel volgens de voorspelling.

Altcoins

Als u meer geïnteresseerd bent in het kopen van een Altcoin , zoals Ethereum, NEO, Monero of ripple dan kunt u onderstaande links gebruiken. Voor vragen over goede projecten kunt u contact opnemen. Als u zelf aan de slag wil dan kunt u een account aanmaken op Binance en Kucoin. Dit zijn betrouwbare online beurzen waar u veel Altcoins kunt aanschaffen. (Links hierboven zijn doorverwijzing links wat een klein voordeel oplevert voor mij)

Wat ik voor u kan doen.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over bitcoins en andere cryptovaluta kopen neem dan contact op. Wilt u andere handige en informatieve artikelen lezen over “bitcoins en belasting betalen” of “wat zijn altcoins?”klik dan hier voor meer artikelen. Wilt u zelf bitcoins kopen dan is Coinbase één van de betrouwbaardere beurzen om te kopen. Als u via de link een account aanmaakt krijgen we beide 10$ gratis bij aankoop van $100 aan bitcoin of meer. Disclaimer

Up to date blijven van de laatste nieuwtjes?

Naam(Vereist)

Volg mij

Download gratis onze 10 tips.

De cryptomarkten zijn nog relatief nieuw en er is veel informatie waardoor u soms door de bomen het bos niet ziet. In dit e-book vindt u 10 tips die u wegwijs kunnen maken in de wondere wereld van cryptocurrency. Daarnaast kunnen ze voorkomen dat u veel geld verliest.
Ja, ik wil meer te weten komen.

Lees ook

Hulp nodig van de Bitcoin Consultant?

U wilt graag beginnen met investeren in Bitcoin en andere cryptocurrencies. Vindt u het lastig om uw weg te vinden in het oerwoud van informatie? Neem dan vrijblijvend contact op of maak een afspraak via een van de onderstaande knoppen.

Contact

deBitcoinconsulant @ 2021 | Powered by Customerscope
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram