NIEUW! Crypto Parels. Leer over de nieuwe crypto projecten die duizenden procenten kunnen stijgen.
Lees hier meer

Beurzen vergelijker: prijs, fee, betaalmethode en meer

14 april 2021

Wil je weten op welke online beurs je het goedkoopst crypto kunt kopen? Of hoeveel transactiekosten je moet betalen of welke betaalmethodes aanwezig zijn? Lees dan snel verder!

Wat is een online beurs?

Op een online beurs kun je handelen in verschillende cryptovaluta, je kunt ze kopen en verkopen. Er zijn er inmiddels meer dan 100 en het kan soms lastig zijn om te weten welke munten je er kunt kopen en of je ze kunt kopen met euro’s of alleen met Bitcoin. Op exchangify.io hebben ze een mooi overzicht gemaakt van beurzen en vergelijken die met elkaar.

Op exchangify.io vergelijken ze verschillende aspecten, waaronder:

  • Of je fiatgeld (euro’s) kunt gebruiken om te kopen
  • Betaalmethodes: bankoverschrijving, creditcard, IDEAL etc.
  • Transactiekosten
  • In welk land de beurs opereert
  • Het volume op de beurs
  • Of margin handelen aanwezig is
  • Of het gedecentraliseerd is

 

Op de website staan alleen “klassieke beurzen” die kopers, verkopers en een order boek hebben. P2P beurzen zoals Changelly of Shapeshift zijn niet opgenomen.

Ondanks dat de website vrij nieuw is, is er veel informatie. Desondanks kan het gebeuren dat er informatie mist. Hieronder zie je een foto van de informatie die ze bijvoorbeeld bieden voor Bitfinex.

overzicht exchangify bitfinex

Wat ik voor u kan doen.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over bitcoins en andere cryptovaluta kopen neem dan contact op. Wilt u andere handige en informatieve artikelen lezen over “het juiste moment om bitcoins of cryptovaluta te kopen” of “wat zijn altcoins?”klik dan hier voor meer artikelen. Wilt u zelf bitcoins kopen dan is Coinbase één van de betrouwbaardere beurzen om te kopen. Als u via de link een account aanmaakt krijgen we beide 10$ gratis bij aankoop van $100 aan bitcoin of meer.

Altcoins

Als u geïnteresseerd bent in het kopen van een Altcoin , zoals Ethereum, NEO, Monero of ripple of een ander goed project dan kunt u advies vragen via contact. Als u zelf aan de slag wil dan kunt u een account aanmaken op Binance en Kucoin. Dit zijn betrouwbare online beurzen waar u veel Altcoins kunt aanschaffen. (Links hierboven zijn doorverwijzing links wat een klein voordeel oplevert voor mij)

Download gratis onze 10 tips.

De crypto markten zijn nog relatief nieuw en er is veel informatie waardoor je door de bomen het bos soms niet kunt zien. In dit e-book vindt je 10 tips die je wegwijs kunnen maken in de wondere wereld van crypto. Daarnaast kunnen ze voorkomen dat je veel geld verliest.

Ja, ik wil meer te weten komen.

Lees ook

Hulp nodig van de Bitcoin Consultant?

U wilt graag beginnen investeren in bitcoin en andere valuta. maar vindt het lastig om in het oerwoud van informatie te beginnen. U kunt via onderstaande knoppen vrijblijvend
contact opnemen of een afspraak maken
deBitcoinconsulant @ 2021 | Powered by Customerscope
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram