Workshops

Hier vindt u alle informatie over de aankomende workshops

Photo of John van Meer, Bitcoin consultant
Workshop, Investeren en traden voor beginners, Bitcoin kopen, De Bitcoin Consultant

 • Workshop: Bitcoin en Cryptocurrency

  Investeren en Traden voor Beginners

  Wat zijn bitcoin, blockchain en cryptocurrencies nou eigenlijk? Hoe kun je ze zelfstandig, zelfverzekerd en veilig kopen en er in handelen? In deze cursus leer je wat cryptocurrencies zijn en wat de risico’s zijn waar je op moet letten. Verder leer je wat het potentiële rendement is, hoe je ze veilig opslaat. Kortom, de meeste vragen die je hebt als beginner worden beantwoord.

  Bitcoin is een nieuw, alternatief decentraal systeem voor centrale banksystemen. Het kan worden gebruikt voor waardeoverdracht en wordt vaak het digitale goud genoemd. Het is gemaakt door de mensen voor de mensen en dat maakt het heel speciaal. Daarnaast kun je het altijd gebruiken, niks geen kantoortijden zoals bij de banken. Dat kan dankzij de blockchain technologie.

  Met bitcoin en cryptocurrency kun je ook veel geld verdienen, maar hoe kun je dat op een veilige manier doen zodat je niet je geld verliest?

  Wat ga je leren in deze cursus:

  Er wordt uitgebreid en simpel uitgelegd:
  Wat bitcoin en blockchain is
  Hoe het werkt
  Wat de risico’s zijn
  Wat je potentiële rendement kan zijn
  Waar je veilig cryptocurrency kunt kopen
  Hoe je cryptocurrency op de juiste manier veilig bewaart
  Waar je veilig kunt handelen in cryptocurrencies

  Deze workshop duurt 1,5 uur en kost €75. Inclusief koffie en thee!

 • Workshop: (Day)trade cursus

  In deze workshop leer ik u over de Bitcoin, blockchain en ideologie daarachter. In het 3 uur durende seminar zal ik dieper ingaan op de volgende punten.

  Met de workshop leert u:

  De mindset om een succevolle trader te worden
  Basis technische analyse en trading: grafieken lezen en indictoren gebruiken om de prijs te voorspellen
  Traden op een exchange zoals Binance
  Beginners handelsstrategiën om veilig te kunnen handelen
  Extra coaching na het seminar via “de Bitcoin Consultant Discord Community”

  Onder op de pagina vind je de eerstvolgende datum voor de workshop. Via de link in de tabel kun je je aanmelden voor de workshop. De workshops zullen plaatsvinden van 17:30-20.30 bij Grand Café Zuidoost De prijs voor het seminar is €225.


  Het is handig om een laptop mee te nemen naar het seminar zodat u meteen mee kunt klikken op een exchange. Het is ook handig om een account aan te maken op Binance. Binance is de populairste website op dit moment om mee te traden. Tevens kunt u technische analyse tools gebruiken zoals op Tradingview, alleen zonder de kosten.

  Coaching na het seminar:

  In “de Bitcoin Consultant Discord Community” wordt er een community gevormd van en door elkaar. Hierin vind je onder andere:

  Dagelijkse prijs analyse van bitcoin en andere cryptocurrencies
  Vragen stellen aan mij en elkaar
  Belangrijke nieuwtjes
  Koop/verkoop signalen

  Deze workshop duurt 3 uur en kost €225. Inclusief koffie en thee! Avondeten is ook mogelijk bij het café, op eigen kosten. Parkeren kan gratis voor de deur.

  Liever een online cursus volgen? Klik dan hier!

 • Workshop: Private Key Management

  Voorkom dat je duizenden euro’s aan Bitcoin kwijtraakt!

  Regelmatig krijg ik telefoontjes en mailtjes van mensen met het verhaal dat ze niet meer bij hun bitcoins kunnen zoals je hieronder ziet. “Ik ben mijn private key kwijt” of “Ik heb een nieuwe telefoon, maar heb het niet goed overgezet.”. Vervelend als dat gebeurt. Het is nog vervelender als dat gebeurt als bitcoin eenmaal richting de $100.000$288.000 gaat volgens de modellen.

  Voor meer informatie klik dan hier!


Eerst volgende workshops:


Workshop Duur Datum Link
Investeren en Traden voor Beginners 19.00 – 21.30 Wordt aangekondigd
(Day)traden 17.30 – 21.00 Wordt aangekondigd
Private Key Management 1,5 tot 2 uur Op aanvraag Op aanvraag

Bij onvoldoende inschrijvingen word de cursus verplaatst!

*Mededeling: Vanaf 1 juli is het weer mogelijk om op locatie Workshops te geven. Met inachtneming van de COVID-19 maatregels met 1,5 meter afstand kun je weer deelnemen aan één van mijn workshops. Max. 10 personen bij workshop Bitcoin en Investeren. Max. 7 personen bij de workshop (Day)traden.

 

Een workshop als online training?


De workshops kunnen ook in een online variant worden gevormd: live via een webinar of via een online video cursus

Heb je meer behoefte aan maatwerk? Ik bied ook 1 op 1 consult. Op een persoonlijke wijze en in uw eigen tempo kijken we naar wat u nodig heeft om zich te ontwikkelen op het gebied van investeren in Bitcoin en crypto. Voor meer informatie kunt u hier kijken. Wilt u zich alvast een beetje inlezen op het onderwerp, dan kunt u hier interessante artikelen vinden of een kijkje nemen bij de veelgestelde vragen.

Recensies

My Nguyen

” Middels skype overleg hebben we samen een mooi portfolio samengesteld. Ik ben erg tevreden met deze samenwerking.”

Marjolein Abma

“Nog voor de hele bitcoin hype echt begon adviseerde John mij al om in te stappen. Hij gaf mij niet alleen alle info die nodig was, maar zorgde er ook voor dat ik super enthousiast over de bitcoin markt werd. Ik ben een voorzichtige investeerder en door John’s adviezen zie ik mijn investering langzaam aan groeien.”

Facebook recensies

Klik hier voor meer recensies!