Crypto Parels

Leer over de nieuwe crypto projecten die duizenden procenten kunnen stijgen.
Wil je graag weten wat de nieuwe Bitcoin, Ethereum of Cardano worden die duizenden procenten kunnen stijgen, maar weet je niet waar je moet beginnen?

Wat zijn de Crypto Parels?

Wekelijks komen er nieuwe cryptoprojecten uit. U heeft misschien al gehoord van DEFI, NFTs en D-gaming. Iedereen is op zoek naar de nieuwe Bitcoin of Cardano. Welk cryptoproject gaat duizenden procenten stijgen? Waar moet u op letten? En hoe zit het met alle komende reguleringen?

Als u dat allemaal al weet, waar haalt u de tijd vandaan om whitepapers van 40 – 70 pagina’s te lezen? Hoe en waar koopt u ze? Hoe bewaart u ze op de veiligste manier?

Met Crypto Parels neem ik u het zware werk uit handen. Ik bespreek alle relevante projecten en beantwoord alle vragen om u zo tientallen uren uitzoekwerk te besparen. U hoeft alleen nog maar te beslissen of het project een investering waard is.

Voor wie is Crypto Parels?

Als u te weinig tijd hebt om tientallen uren onderzoek te doen
Als u wilt investeren in de premium kwaliteit cryptoprojecten, maar geen idee hebt waar te beginnen
Als u flinke rendementen wil krijgen die oplopen tot duizenden procenten
Als u Nederlandse handleidingen wilt voor het veilig kopen en bewaren van de behandelde cryptocurrencies
Er zitten 17 parels in de dienst (update 31-05-2023)

Wat zijn eerder behaalde resultaten?

Eerdere investeringen in cryptoprojecten leverden 300%, 7000%, 8000% en tot wel 100.000% rendement op.

In het filmpje hiernaast worden de resultaten van een aantal projecten besproken vanaf minuut 1:43.
Dit wil ik ook!

Dit vinden cursisten

Helder en duidelijk!

De informatie van crypto’s is vaak in het Engels met vak jargon wat erg lastig is soms. De duidelijke Nederlandse video handleidingen maken het veel makkelijker hoe ik sommige crypto’s kan kopen. Thanks John!
My Nguyen

50.000% is top!

Ik had meegedaan aan de SAND investering en dat heeft me bepaald geen windeieren gelegd, uiteindelijk 50.000% op kunnen verdienen!
Ilona Stoker

Kort en duidelijk

Ik probeer al jaren mee te komen met de crypto space, maar er is ontzettend veel informatie. De reviews en aangeboden informatie besparen me veel uitzoekwerk. Helemaal top!
Bart Janssen

Dit zeggen Premium Discord Groep
leden

Wat kun je verwachten?

Video reviews over crypto projecten die potentieel tot (tien)duizenden procenten rendement op kunnen leveren in de komende bullmarkt
Vroeg bij de nieuwe crypto projecten en dus lage prijzen
Video handleidingen met instructies voor aankopen en veilig bewaren
Vragen stellen bij de crypto reviews
Technische analyse voor de beste instapmomenten in al bestaande projecten
Nieuwe cryptomunten zullen worden toegevoegd door de tijd heen
Klik hier voor een voorbeeld review
Klik hier voor de veelgestelde vragen en de voorwaarden

Crypto Parels aanbod

BASIS

€450
Crypto Parels reviews
Video handleidingen: aankopen & veilig bewaren
Vragen stellen onder de reviews
1 jaar toegang*
* Je betaalt voor toegang voor één jaar, nadat het jaar afloopt kun je ervoor kiezen te verlengen. Verleng je niet, dan heb je geen toegang meer.

COMPLEET

€595
Alles van basis, +
Alerts: Weten wanneer ik koop & verkoop
Toegang tot Crypto Parel Discord kanaal (volledig toegang)*
Video handleidingen op aanvraag
"Levenslang" toegang
* Je krijgt extra toegang tot een Crypto Parels kanaal, dit is geen toegang voor de rest van de Premium Discord Groep. Mits je een lidmaatschap hebt.

PREMIUM

€1995
Alles van compleet, +
1 op 1 online begeleiding van het Bitcoin Consultant team*
Porfolio (strategie) inrichten**
"Levenslang" toegang
* Mocht het niet lukken met de videohandleidingen. Max. 5 consulturen á €139 excl BTW
** Via een online video consult
Actieve Premium Discord Groep leden krijgen 10% korting
Korting word automatisch verrekend in het winkelmandje.

Mits je bent ingelogd met het account waarbij je een actief lidmaatschap voor de Premium Discord Groep hebt lopen.

Veel gestelde vragen en voorwaarden

Gaat elke munt duizenden procenten opleveren?
Nee, niet elk munt in Crypto Parels zal duizenden procenten rendement opleveren. Hoewel het grootste deel van de projecten in het verleden heel erg goed hebben gepresteerd zaten er ook een paar projecten tussen die weinig opleverden of een klein verlies. Het is ook altijd mogelijk dat een munt naar nul gaat. Investeren is altijd een risico en investeer daarom ook alleen wat je bereid bent te verliezen.
Waar kan ik deze munten kopen?
De cryptomunten kunnen op verschillende websites en beurzen worden gekocht. In de rapporten wordt aangegeven waar en hoe je ze kunt kopen.
Hoeveel Crypto Parels zitten er in het rapport?
Het uiteindelijke aantal Crypto Parels zal afhangen van 2 aspecten:

Welke crypto projecten de “crypto winter” (bear markt) van 2022/2023 zullen overleven. De hoeveelheid fundamenteel sterke projecten die worden opgezet.
Een ruwe schatting is 30 tot 40 Crypto Parels.
Hoeveel geld moet ik investeren per Crypto Parel?
Hoeveel geld je moet investeren verschilt per persoon. De een kan €50 missen de ander €5.000.

Ik hanteer zelf 0.5% – 2% van het investeringsvermogen per Crypto Parel. Dan is het risico/verlies klein als het project toch naar 0 gaat.
Wat is de minimale inleg per Crypto Parel?
Veel projecten hanteren geen minimale inleg. Het is een ruwe schatting, maar met ongeveer de helft van de projecten zal er vanaf €1-€10 kunnen worden geïnvesteerd.
Wat voor soort cryptomunten kan ik verwachten in Crypto Parels?
De Crypto Parels zullen een mix zijn van (1) Oudere projecten, (2) Projecten die recent op de markt zijn gekomen, (3) Projecten die nog geen munt hebben, (4) potentiële airdrop munten, (5) Initial Exchange Offerings, (6) Andere mogelijkheden.

1. Crypto projecten van voor 2022/2023 die de “crypto winter” (bear markt) hebben overleefd. Aan de hand van verschillende punten kan er een bepaalde zekerheid worden gegeven voor een munt die de bearmarkt heeft overleefd en weer sterk kan terug komen. Een voorbeeld van de 2018 bearmarkt is bijvoorbeeld Cardano. Die steeg van $0.02 in 2016 naar een toppunt van $1.18 in 2017. Cardano maakte daarna een dieptepunt in 2018 van wederom $0.02. Dankzij sterke fundamenten kon de munt in 2021 een nieuw hoogtepunt maken van maar liefst $3.10.

2. Cryptomunten met sterke fundamenten die recent op de markt zijn gekomen en nog laag staan. Met sterke fundamenten kunnen ze vanaf een lage prijs nog flink stijgen.

3.Crypto projecten die nog geen munt hebben komen vaak nog met een munt. De kunst is om vroeg in de communities te komen om vroeger dan anderen toegang te krijgen tot de munt van het crypto project. Dit kan ook leiden tot nummer 4, zie hieronder.

4. Airdrop munten: Er zijn geregeld crypto projecten die vroege fans belonen met airdrops. Een airdrop is een cryptomunt die je gratis krijgt van het cryptoproject. De waardes kunnen uiteenlopen van een paar dollar tot wel duizenden dollars per stuk/hoeveelheid die je krijgt.

5. Bij een Initial Exchange Offering kun je op een beurs meedoen met een loterij. Hiermee kun je de kans maken om vroeg toegang te krijgen tot een munt en voor een lage prijs in te stappen. IEOs zijn vaak succesvol en vaak als ze eenmaal op de beurs komen schieten de prijzen met duizend(en) procent(en) omhoog.

6. Investeren in munten kan ook via een investeringsmaatschappij of andere vormen van een IEO. Deze munten zullen ook onder de loep worden genomen.
Hoeveel Crypto Parels worden er toegevoegd?
Dit is erg afhankelijk van welke oudere projecten de crypto winter overleven en hoeveel fundamenteel sterke cryptoprojecten op de markt komen.
Wanneer moet ik winst nemen?
Waar winst moet worden genomen is voor iedereen anders. Belangrijk is dat je een plan maakt voor jezelf. Bijvoorbeeld: Bij 300% haal ik 15% winst eruit. Bij 500% haal ik er nog eens 15% uit, etc.
Wat kan ik verwachten van de online 1 op 1 begeleiding?
In het Premium pakket worden video handleidingen geleverd om aan te kopen en veilig te bewaren. Lukt het na zelf proberen niet (dit wordt verwacht) dan kun je een online 1 op 1 inboeken met een teamlid van het Bitcoin Consultant voor een online video gesprek. Dit heeft een maximum van 5 consult uren.
Zullen alleen nieuwe cryptomunten worden besproken?
De focus ligt op het ontdekken van de nieuwe cryptoprojecten zodat het rendement het grootst zal zijn. Er zullen wel ook bestaande projecten worden bekeken en toegevoegd. Dit kunnen namelijk nog erg interessant zijn en een mooi rendement opleveren. Zie ook het antwoord bij vraag ” Wat voor soort cryptomunten kan ik verwachten in Crypto Parels?”
Waar kan ik de Crypto Parels aanschaffen?
Waar de Crypto Parels kunnen worden aangeschaft is afhankelijk van de fase van het project. Soms hebben ze nog geen munt en moet het later blijken bij een lancering waar ze te koop zijn. Vaak zal dat mogelijk zijn op een gecentraliseerde beurs, zoals Bitvavo, Binance of FTX. Let wel op, als je de laagste instapprijs wil dan zul je soms een nieuwe account moeten aanmaken bij een beurs of aankopen bij een decentrale beurs. Voor de laatste zullen er video handleidingen zijn om het duidelijk te maken hoe dat in zijn werk gaat. Wil je geen nieuwe accounts aanmaken (en geld overmaken naar een andere beurs) dan is het geduldig afwachten tot het op een beurs komt waar je al een account hebt. Nadeel is dat de koersen in de tussentijd al kunnen stijgen.

Als een Crypto Parel al een paar jaar op de markt is dan is het vaak vrij simpel om ze te kopen bij een van de bekendere beurzen.
Zullen de projecten uit het rapport na aanschaf direct flink stijgen?
Nee. Dat hoeft niet. Sommige zullen dat misschien doen, maar de meeste projecten die worden besproken zullen nieuw zijn en moeten nog meer naamsbekendheid verwerven. Dat is ook goed, je wil er vroeg bij zijn. Daarna kan de stijging wel plaatsvinden. Dit kan maanden, zo niet een paar jaar duren. Dat is wat investeren is: kopen en wachten tot het project doet wat je verwacht. Hierbij kan het altijd zijn dat een project in zijn “leven” nooit veel zal stijgen of naar nul kan gaan. Investeren in nieuwe projecten blijft een hoog risico. Zie ook de disclaimer.
Wat is Crypto Parels niet?
Het is geen gegarandeerde goudmijn, ondanks de mooie rendementen die kunnen worden behaald.

De meeste munten zullen het goed doen, sommige niet.

De reviews zijn ook geen financieel advies, maar een review. Het is de keuze van de kijker zelf om aan de hand van de review en eigen onderzoek te besluiten om in een cryptomunt te investeren of niet. Het is geen financieel advies. Kopen/investeren geschied op eigen risico
Zit ik vast aan een abonnement bij een Basis/Compleet/Premium pakket?
Nee, je zit niet vast aan een abonnement. Bij Basis krijg je 1 jaar toegang tot de dienst. Er wordt geen abonnement afgesloten. Men kan zelf via de link vernieuwen. Deze ontvang je in de laatste maand van de 12 maand periode.

Voor het Compleet en Premium pakket betaal je eenmalig en behoud je toegang tot de dienst. Deze heeft geen einddatum en eindigt wanneer er geen interessante projecten meer zijn in de ogen van het Bitcoin Consultant team.
Hoe lang houd ik toegang tot de Crypto Parels
Voor het Basis pakket geldt een duur van 12 maanden na aanschafdatum. Bij verlenging kan men weer 12 maanden toegang krijgen.

Voor het Compleet/Premium pakket is de toegang ” levenslang” .
Wanneer krijg ik toegang tot het Crypto Parel Discord kanaal?
e krijgt toegang na aanschaf van het Compleet of Premium pakket. In het overzicht van de Crypto Parels vind je meer informatie over hoe je toegang krijgt tot de Discord Groep.

Je krijgt alleen toegang tot het specifieke Crypto Parel kanaal en niet tot de rest van de Premium Discord Groep.
Wat houdt "porfolio (strategie) inrichten" in?
Bij deze extra dienst bij het Premium pakket gaan we samen middels een uur durend online video gesprek kijken naar jouw situatie. Wat wil je investeren, hoeveel moet je investeren, hoe kan de portfolio worden opgebouwd?
Daarnaast kan er gekeken worden naar de manier (wanneer) van winst nemen nadat een investering is gemaakt, oftewel, een strategie daarin.
Wat is de Premium Discord Groep?
De Premium Discord Groep is een extra service voor personen die één van de betaalde daytrade cursussen online of offline hebben gevolgd bij mij. Het biedt mensen de mogelijkheid vragen te stellen over het traden naar aanleiding van de cursus en het oefenen.

De Premium Discord Groep is alleen volledig toegankelijk na het doen van één van de handelscursussen óf bij aanschaf van de proefweek (alleen lezen). Mensen die een cursus hebben gedaan kunnen deelnemen aan de Premium Discord Groep tegen een gereduceerd tarief.

Meer informatie over de Premium Discord Groep vind je hier.
Ik ben een actief lid van de Premium Discord Groep, hoe krijg ik mijn korting?
Premium Discord Groep leden krijgen standaard 10% korting, deze word automatisch verrekend in het winkelmandje.

Als je niet bent ingelogd zie je de korting nog niet, je krijgt dan de volgende melding bovenaan: “Dit artikel heeft een korting voor leden. Log in om te korting te krijgen! ” Hier dien je dus eerst in te loggen.

Mocht het niet lukken dan kun je contact opnemen met administratie@debitcoinconsultant.nl
Niet goed geld terug?
Het is vanwege de aard van het product (kopen, alles inkijken en dan geld terugvragen) helaas niet mogelijk om de aanschafprijs terug te krijgen. Zorg er daarom goed voor dat je alle vragen goed doorleest en vragen stelt vooraf.
Mijn vraag staat hier niet tussen
Als je andere vragen hebt kun je een mail sturen naar administratie@debitcoinconsultant.nl

Hulp nodig van de Bitcoin Consultant?

U wilt graag beginnen met investeren in Bitcoin en andere cryptocurrencies. Vindt u het lastig om uw weg te vinden in het oerwoud van informatie? Neem dan vrijblijvend contact op of maak een afspraak via een van de onderstaande knoppen.

Contact

deBitcoinconsulant @ 2021 | Powered by Customerscope
chevron-downplus-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram