Webinar

Hier vindt u alle informatie over het webinar.

Photo of John van Meer, Bitcoin consultant
webinar foto collage

Webinar/seminar: Bitcoin en investeren voor beginners.

Bent u nieuwsgierig naar wat de Bitcoin en blockchain nou allemaal inhoudt? U wilt wellicht zelfs investeren, nadat u hoorde over Bitcoinmiljonairs, maar u weet nog niet goed hoe het allemaal werkt? Schrijf u dan hieronder in om deel te kunnen nemen.

Met het gratis webinar/seminar leert u onder andere:

  • Wat de Bitcoin is en de ideologie erachter
  • Wat de achterliggende blockchaintechnologie is
  • Het goedkoop en makkelijk (ver)kopen van bitcoins
  • Wat u met bitcoins kunt doen
  • Het veilig bewaren van uw bitcoins

Het webinar/seminar (gratis) zal regelmatig plaatsvinden en duurt ongeveer 45 minuten. Houd deze site dan in de gaten voor de eerstvolgende keer of schrijf je hieronder in om op de hoogte te worden gehouden. Tussendoor en achteraf is er de mogelijkheid om vragen te stellen. U kunt de stream live volgen op youtube. U kunt aan- en afhaken op elk willekeurig moment. Omdat het online via youtube is, kunt u via elk apparaat dat youtube ondersteunt, meekijken zonder gedoe. Klik op de onderstaande link naar het youtube kanaal. Doordat het live is, is er de mogelijkheid tot interactie en vragen stellen aan het eind (inloggen en hebben van een youtube account is vereist). Als u verder op de hoogte wilt worden gehouden

Webinar als seminar bijwonen?

Wilt u liever het webinar fysiek bijwonen? Meldt u zich dan aan bij mijn Meetup pagina om op de hoogte te blijven van toekomstige events.

powered by Typeform

Hieronder zal de live video worden gestreamd. Sla deze pagina op als favoriet.

Hieronder vindt u een eerder webinar. Inmiddels zijn er belangrijke updates gemaakt in de presentatie. Voor de meeste actuele gegevens bekijkt u toekomstige webinars.

Wilt u liever een één op één gesprek om alles te weten te komen over bitcoins en andere onderwerpen van cryptovaluta, neem dan hier even een kijkje.

Wilt u zich alvast een beetje inlezen op het onderwerp, dan kunt u hier interessante artikelen vinden of een kijkje nemen bij de veelgestelde vragen.

Recensies

My Nguyen

” Middels skype overleg hebben we samen een mooi portfolio samengesteld. Ik ben erg tevreden met deze samenwerking.”

Marjolein Abma

“Nog voor de hele bitcoin hype echt begon adviseerde John mij al om in te stappen. Hij gaf mij niet alleen alle info die nodig was, maar zorgde er ook voor dat ik super enthousiast over de bitcoin markt werd. Ik ben een voorzichtige investeerder en door John’s adviezen zie ik mijn investering langzaam aan groeien.”

Facebook recensies

Klik hieronder voor meer recensies!