Wallet herstel

Photo of John van Meer, Bitcoin consultant
Heb je bitcoins of andere cryptocurrencies gekocht maar kan je er niet meer bij? Je bent bijvoorbeeld je pincode vergeten of weet niet meer hoe het werkt? Is je hardware wallet stuk of verouderd? Dat kan erg frustrerend zijn, zeker met de huidige prijzen (16-03-2021). Het team van de Bitcoin Consultant kan je mogelijk helpen om je cryptocurrencies terug te halen.

Hoe werkt het?


Wij zullen eerst een telefonische intake doen om te kijken wat je aan informatie hebt en daaruit kunnen we opmaken of we kunnen helpen. Vervolgens gaan wij kijken naar het probleem. Afhankelijk van de situatie kan dit samen online of offline worden gedaan.

BetalingWij bieden geen “no cure no pay” aan. De meeste problemen zijn snel op te lossen met een half uur tot een uur. Soms moet er wat dieper in worden gedoken omdat er gewoonweg een heleboel verschillende wallets zijn.

Als het wel lukt betaal je de tijd van het uurtarief (€115 excl BTW). Daarnaast vragen wij de volgende percentages van de teruggekregen crypto’s.

Tot €100.000 – 8.5%
Vanaf €100.000 – €250.000 – 7.5%.
Vanaf €250.000 – 5%


Achteraf krijg je een factuur voor de uren. De cryptocurrencies zullen we tijdens het herstel inhouden. De rest wordt verstuurd naar een wallet naar keuze.

Waarom zou je je door ons laten helpen?


Door de jaren heen hebben we veel kennis en kunde opgedaan om de veelvoorkomende problemen te kunnen oplossen. Het scheelt jouw uren en uren aan uitzoekwerk. Daarnaast is de kans ook altijd aanwezig dat er iets verkeerd gaat als je het zelf doet. Dit hebben we helaas regelmatig zien gebeuren.

Naast dat vragen wij een veel kleinere vergoeding dan onze concurrenten. Die vragen vaak 20% van de teruggekregen cryptocurrencies.

Wij zijn ook een KvK geregistreerd bedrijf en bieden al jaren verschillende diensten aan op het gebied van cryptocurrencies.

Bedankt voor uw aanvraag! Wij proberen zo snel mogelijk een antwoord te geven

Recensies

My Nguyen

“Middels skype overleg hebben we samen een mooi portfolio samengesteld. Ik ben erg tevreden met deze samenwerking.”

Marjolein Abma

“Nog voor de hele bitcoin hype echt begon adviseerde John mij al om in te stappen. Hij gaf mij niet alleen alle info die nodig was, maar zorgde er ook voor dat ik super enthousiast over de bitcoin markt werd. Ik ben een voorzichtige investeerder en door John’s adviezen zie ik mijn investering langzaam aan groeien.”

Facebook recensies

Klik hier voor meer recensies!