(Day)traden

Hier vindt u alle informatie over het leren traden bij de Bitcoin Consultant

Photo of John van Meer, Bitcoin consultant
seminar foto collage

Ziet bovenstaande er onbegrijpelijk uit? Kijk snel hieronder hoe je grafieken en indicatoren kunt leren lezen als een professional!


 • 1 op 1

  Een 1 op 1 sessie duurt 3 uur en biedt een persoonlijke aanpak waarbij er ruimte is om vragen te stellen en op een eigen snelheid de cursus te doorlopen. Neem deze optie en betaal maar €250 (was €275). Voor meer informatie of een afspraak inplannen kun je contact opnemen.

 • Workshops

  Wil je liever in een groep deelnemen aan de cursus? Schrijf je dan hier in. Maximaal 8 personen per workshop zodat iedereen genoeg ruimte heeft om vragen te stellen en om de kwaliteit te waarborgen. Prijs per seminar is €149. Meer informatie vind je hier.

  *Mededeling: Vanwege COVID-19 is het op dit moment niet mogelijk om een workshop op locatie te doen, de workshops kunnen natuurlijk ook online worden gegeven als webinar!

 • Webinar

  Wil je vanuit huis leren traden via een webinar? Stuur dan een mail naar info@debitcoinconsultant.nl om een afspraak te maken. Maximaal 4 personen per webinar. Voor het online webinar krijg je een internet link waarmee een video connectie wordt gemaakt waarbij ik zichtbaar ben en mijn scherm te zien is zodat je de cursus als een presentatie op je computerscherm ziet. Prijs per webinar is €125 (Minimaal 2 personen vereist voor start van een webinar)

 • Online cursus

  Liever op eigen tempo en tijden leren traden? Bekijk dan meer informatie over de online handel cursus hier. • Liever alleen investeren en vasthouden (HODL’en) ?

  Wil je niet traden maar alleen bitcoins kopen en verkopen en veilig bewaren? Klik dan hier voor meer informatie.

Recensies

My Nguyen

” Middels skype overleg hebben we samen een mooi portfolio samengesteld. Ik ben erg tevreden met deze samenwerking.”

Marjolein Abma

“Nog voor de hele bitcoin hype echt begon adviseerde John mij al om in te stappen. Hij gaf mij niet alleen alle info die nodig was, maar zorgde er ook voor dat ik super enthousiast over de bitcoin markt werd. Ik ben een voorzichtige investeerder en door John’s adviezen zie ik mijn investering langzaam aan groeien.”

Facebook recensies

Klik hier voor meer recensies!