Seminar

Hier vindt u alle informatie over het seminar.

Photo of John van Meer, Bitcoin consultant
seminar foto collage

Seminar: (Day) trading.

In het webinar leer ik u over de Bitcoin, blockchain en ideologie daarachter. In het 3 uur durende seminar zal ik dieper ingaan op de volgende punten.

Met het seminar leert u:

  • De mindset om een succevolle trader te worden
  • Basis technische analyse en trading: grafieken lezen en indictoren gebruiken om de prijs te voorspellen
  • Traden op een exchange zoals Binance
  • Beginners handelsstrategiën om veilig te kunnen handelen
  • Extra coaching na het seminar via “de Bitcoin Consultant Discord Community”

Bekijk meer recensies om te zien wat anderen er van vonden

Het seminar zal een aantal keer per maand plaatsvinden. Hieronder vindt u de eerstvolgende mogelijkheden. Via onderstaand verplicht formulier kunt u zich aanmelden voor het seminar. De seminars zullen plaatsvinden van 18.00-21.00 bij Café Zuidoost of het  Hofje van Wijs afhankelijk van het aantal inschrijvingen. De prijs voor het seminar is €149 inclusief BTW.

Data voor seminars:

 
  • Wordt nog aangekondigd
 
powered by Typeform
Het is handig om een laptop mee te nemen naar het seminar zodat u meteen mee kunt klikken op een exchange. Het is ook handig om een account aan te maken op Binance. Binance is de populairste website op dit moment om mee te traden. Tevens kunt u technische analyse tools gebruiken zoals op Tradingview, alleen zonder de kosten.

Coaching na het seminar:

In “de Bitcoin Consultant Discord Community” wordt er een community gevormd van en door elkaar. Hierin vind je onder andere:  
  • Dagelijkse prijs analyse van bitcoin en andere cryptocurrencies
  • Vragen stellen aan mij en elkaar
  • Belangrijke nieuwtjes
  • Koop/verkoop signalen
 

Het seminar als online training?

Het is ook mogelijk het seminar als online training te volgen. Klik daarvoor hier. Heeft u meer behoefte aan maatwerk? Ik bied ook 1 op 1 consult. Op een persoonlijke wijze en in uw eigen tempo kijken we naar wat u nodig heeft om zich te ontwikkelen op het gebied van investeren in Bitcoin en crypto. Voor meer informatie kunt u hier kijken. Wilt u zich alvast een beetje inlezen op het onderwerp, dan kunt u hier interessante artikelen vinden of een kijkje nemen bij de veelgestelde vragen.

Recensies

My Nguyen

” Middels skype overleg hebben we samen een mooi portfolio samengesteld. Ik ben erg tevreden met deze samenwerking.”

Marjolein Abma

“Nog voor de hele bitcoin hype echt begon adviseerde John mij al om in te stappen. Hij gaf mij niet alleen alle info die nodig was, maar zorgde er ook voor dat ik super enthousiast over de bitcoin markt werd. Ik ben een voorzichtige investeerder en door John’s adviezen zie ik mijn investering langzaam aan groeien.”

Facebook recensies

Klik hieronder voor meer recensies!