Reizen met Bitcoin (winst).

14 april 2021

Wist je dat je een volledige wereldreis kan make zonder euro's of fiat geld? Dat kan volledig met crypto. Lees hieronder meer over het boeken van vliegtickets en hotels.

Vliegtickets

Er zijn meerdere websites waar je kunt betalen met bitcoins in plaats van met euro’s. Een bedrijf dat zich specialiseert in reizen met behulp van Bitcoins is Travala. Je kunt hier met bitcoin betalen, maar ook met andere crypto zoals BNB en AVA. Andere bekendere websites zijn Destinia en Expedia. Hier kunt u simpelweg bij het betalen kiezen om met bitcoins te betalen voor de vliegticket.

Hotels

Accommodatie boeken en betalen is ook mogelijk met bitcoins. Wederom is Travala hier een goed optie. Een andere websites die bitcoin als betaalmiddel accepteert is Expedia.

Shoppen, eten en activiteiten op de plek van bestemming.

Het belangrijkste is dat je voor vertrek goed uitzoekt welke wallet je wil gebruiken om je bitcoins onderweg te beheren. Als je dat hebt gedaan zijn er verschillende websites waarop je kunt zien waar je kunt betalen met bitcoins. Of het nou om restaurants gaat, souvenirs of attracties.

Op Coinmap kunt u net als met google maps kijken welke mogelijkheden er zijn om in de omgeving met bitcoins te betalen. Een andere goede website is Bitcoin.travel. Ook zij geven een mooi overzicht weer van de bedrijven die bitcoins als betaalmiddel accepteren.

Wat ik voor u kan doen.

Wilt u meer weten over Bitcoin en andere cryptovaluta neem dan contact op. Voor andere interessante artikelen klik hier.

Up to date blijven van de laatste nieuwtjes?

Naam(Vereist)

Volg mij

Download gratis onze 10 tips.

De cryptomarkten zijn nog relatief nieuw en er is veel informatie waardoor u soms door de bomen het bos niet ziet. In dit e-book vindt u 10 tips die u wegwijs kunnen maken in de wondere wereld van cryptocurrency. Daarnaast kunnen ze voorkomen dat u veel geld verliest.
Ja, ik wil meer te weten komen.

Lees ook

Hulp nodig van de Bitcoin Consultant?

U wilt graag beginnen met investeren in Bitcoin en andere cryptocurrencies. Vindt u het lastig om uw weg te vinden in het oerwoud van informatie? Neem dan vrijblijvend contact op of maak een afspraak via een van de onderstaande knoppen.

Contact

deBitcoinconsulant @ 2021 | Powered by Customerscope
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram