Moet ik in andere cryptovaluta investeren naast bitcoin

14 april 2021

Zijn er andere cryptovaluta naast bitcoin die het investeren waard zijn?

Bitcoin is de grootste en bekendste digitale munt. Maar is zeker niet de enige. Coinmarketcap is een website waar vrijwel alle digitale munten opgesomd staan. Één bitcoin kost op het moment van schrijven €14.000-. Velen vinden dit te duur, ondanks dat er een deel van een bitcoin kan worden gekocht, bijvoorbeeld een halve. U kunt er ook voor kiezen om andere munten te kopen. Twee andere betrouwbare alt coins zijn Ethereum en Litecoin. Deze kunt u aanschaffen op dezelfde manier als dat u een bitcoin zou kunnen aanschaffen. Het voordeel van deze munten is dat u er meer van kan kopen en dat de prijs meer ruimte heeft om te stijgen, omdat de prijs nog relatief laag is. Moet u nu helemaal geen bitcoin kopen en alleen Ethereum en Litecoin? Risico spreiden is belangrijk bij het investeren. Investeren in alle drie de digitale munten is dan ook het verstandigst. Bij investeren is het niet alleen belangrijk om niet meer te investeren dan u kunt verliezen, het is ook belangrijk om te diversifiëren. Mocht een investering niet goed gaan, dan is zijn er altijd nog anderen die wel goed kunnen gaan. Naast Ethereum en Litecoin zijn er een groot aantal andere Altcoins. Hoewel deze een grotere winst kunnen behalen zijn ze wel “high risk, high reward” en een stuk volatieler. Meer informatie over Alt coins vindt u hier.

Wat ik voor u kan doen.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over bitcoins en andere cryptovaluta kopen neem dan contact op. Wilt u andere handige en informatieve artikelen lezen over “bitcoins en belasting betalen” of “wat zijn altcoins?”klik dan hier voor meer artikelen.

Up to date blijven van de laatste nieuwtjes?

Naam(Vereist)

Volg mij

Download gratis onze 10 tips.

De cryptomarkten zijn nog relatief nieuw en er is veel informatie waardoor u soms door de bomen het bos niet ziet. In dit e-book vindt u 10 tips die u wegwijs kunnen maken in de wondere wereld van cryptocurrency. Daarnaast kunnen ze voorkomen dat u veel geld verliest.
Ja, ik wil meer te weten komen.

Lees ook

Hulp nodig van de Bitcoin Consultant?

U wilt graag beginnen met investeren in Bitcoin en andere cryptocurrencies. Vindt u het lastig om uw weg te vinden in het oerwoud van informatie? Neem dan vrijblijvend contact op of maak een afspraak via een van de onderstaande knoppen.

Contact

deBitcoinconsulant @ 2021 | Powered by Customerscope
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram