House of Nakamoto. Wat kun je hier doen?

14 april 2021

The House of Nakamoto heeft een filiaal geopend in Amsterdam. Wat kun je hier doen?

House of Nakamoto

The House of Nakamoto is de eerste retail winkel waar je binnen kunt stappen om bitcoins, andere cryptovaluta en gerelateerde producten te kopen. De eerste vestiging is begin 2017 geopend in Wenen in Oostenrijk. Ze willen graag een punt van contact zijn waar je uitleg en advies kunt krijgen om je cryptovaluta te kopen. Vooral voor oudere personen die graag iemand willen spreken is het handig.

Wat kun je er doen?

Naast advies en uitleg kun je bij de aanwezige ATM automaat crytovaluta kopen. ALs je nog geen wallet hebt op je telefoon dan kun je aldaar een paper wallet uitprinten. Dit is meteen één van de veiligste opties op je crypto te bewaren. Naast allerlei cryptovaluta kun je er ook hardware wallets kopen en allerlei merchandise zoals tshirts en cadeaukaarten.

house of nakamoto

Wat ik voor u kan doen

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over bitcoins en andere cryptovaluta kopen neem dan contact op. Wilt u andere handige en informatieve artikelen lezen over “het juiste moment om bitcoins of cryptovaluta te kopen” of “wat zijn altcoins?”klik dan hier voor meer artikelen. Wilt u zelf bitcoins kopen dan is Coinbase één van de betrouwbaardere beurzen om te kopen. Als u via de link een account aanmaakt krijgen we beide 10$ gratis bij aankoop van $100 aan bitcoin of meer.

Altcoins

Als u geïnteresseerd bent in het kopen van een Altcoin , zoals Ethereum, NEO, Monero of ripple of een ander goed project dan kunt u advies vragen via contact. Als u zelf aan de slag wil dan kunt u een account aanmaken op Binance en Kucoin. Dit zijn betrouwbare online beurzen waar u veel Altcoins kunt aanschaffen. (Links hierboven zijn doorverwijzing links wat een klein voordeel oplevert voor mij)

Leren (day)traden

Wil je leren hoe je grafieken kunt lezen en hoe je kunt handelen? Kom dan een kijkje nemen bij één van de trainingen. Deze zijn zowel online als offline te volgen.

Up to date blijven van de laatste nieuwtjes?

Naam(Vereist)

Volg mij

Download gratis onze 10 tips.

De cryptomarkten zijn nog relatief nieuw en er is veel informatie waardoor u soms door de bomen het bos niet ziet. In dit e-book vindt u 10 tips die u wegwijs kunnen maken in de wondere wereld van cryptocurrency. Daarnaast kunnen ze voorkomen dat u veel geld verliest.
Ja, ik wil meer te weten komen.

Lees ook

Hulp nodig van de Bitcoin Consultant?

U wilt graag beginnen met investeren in Bitcoin en andere cryptocurrencies. Vindt u het lastig om uw weg te vinden in het oerwoud van informatie? Neem dan vrijblijvend contact op of maak een afspraak via een van de onderstaande knoppen.

Contact

deBitcoinconsulant @ 2021 | Powered by Customerscope
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram