Facebook werkt aan eigen cryptomunt

14 april 2021

Het lijkt er op dat Facebook een eigen cryptomunt aan het ontwikkelen is voor betalingen op het eigen platform.

Blockchain is de technologie achter Bitcoin en andere cryptovaluta en inmiddels onderzoeken veel bedrijven hoe ze blockchain kunnen toepassen in hun bedrijf. Facebook, onder leiding van Mark Zuckerberg, heeft recent een nieuw blockchain team opgericht dat de focus legt op de blockchain technologie.

Het team onder leiding van David Marcus doet onderzoek naar een cryptomunt en andere manieren om blockchain technologie te kunnen toepassen. David was voorheen directeur van Paypal en werkte aan de Facebook Messenger app

Het is nog niet bekend wat Facebook precies wil gaan doen met de blockchain technologie. De geruchten gaan dat ze zelf een cryptomunt willen ontwikkelen die kan worden gebruikt om betalingen te doen op de website en tussen de gebruikers zelf. In sommige landen kunnen er al betalingen worden gedaan tussen gebruikers, alleen is dat door middel van creditcard en Paypal.

Wat ik voor u kan doen.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over bitcoins en andere cryptovaluta kopen neem dan contact op. Wilt u andere handige en informatieve artikelen lezen over “bitcoins en belasting betalen” of “wat zijn altcoins?”klik dan hier voor meer artikelen.

Up to date blijven van de laatste nieuwtjes?

Naam(Vereist)

Volg mij

Download gratis onze 10 tips.

De cryptomarkten zijn nog relatief nieuw en er is veel informatie waardoor u soms door de bomen het bos niet ziet. In dit e-book vindt u 10 tips die u wegwijs kunnen maken in de wondere wereld van cryptocurrency. Daarnaast kunnen ze voorkomen dat u veel geld verliest.
Ja, ik wil meer te weten komen.

Lees ook

Hulp nodig van de Bitcoin Consultant?

U wilt graag beginnen met investeren in Bitcoin en andere cryptocurrencies. Vindt u het lastig om uw weg te vinden in het oerwoud van informatie? Neem dan vrijblijvend contact op of maak een afspraak via een van de onderstaande knoppen.

Contact

deBitcoinconsulant @ 2021 | Powered by Customerscope
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram