NIEUW! Crypto Parels. Leer over de nieuwe crypto projecten die duizenden procenten kunnen stijgen.
Lees hier meer

Een deel van een bitcoin kopen

14 april 2021

Een hele Bitcoin is duur. Wist u dat u ook een deel van een Bitcoin kunt kopen?

 

Op het moment van schrijven (22-02-2018) kost een Bitcoin ongeveer €8000. Voor veel mensen is een hele Bitcoin kopen onmogelijk. Toch kunt u nog investeren in de Bitcoin door er een fractie van te kopen. Wat veel mensen niet weten is dat er ook bijvoorbeeld een halve, kwart of elk andere fractie van een Bitcoin kan worden gekocht. Net als dat een euro in in centen kan worden gedeeld kan een Bitcoin worden “gedeeld” in eenheden “Satoshi”. Een Satoshi is de kleinste rekeneenheid van een Bitcoin. Deze wordt als volgt worden weergegeven: 0.00000001. Een Bitcoin is 100 miljoen Satoshi. Het is dus mogelijk om gedeelte van een Bitcoin te kopen. U hoeft dus niet per se meteen een hele Bitcoin te kopen van €8000-. U kunt ook al beginnen met €10 (0.00115 Satoshi). Wilt u weten hoe met een klein bedrag kunt beginnen met investeren in Bitcoins of andere cryptovaluta? Neem dan contact op.

 

Wat ik voor u kan doen.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over bitcoins en andere cryptovaluta kopen neem dan contact op. Wilt u andere handige en informatieve artikelen lezen over “bitcoins en belasting betalen” of “wat zijn altcoins?”, klik dan hier voor meer artikelen.

Download gratis onze 10 tips.

De crypto markten zijn nog relatief nieuw en er is veel informatie waardoor je door de bomen het bos soms niet kunt zien. In dit e-book vindt je 10 tips die je wegwijs kunnen maken in de wondere wereld van crypto. Daarnaast kunnen ze voorkomen dat je veel geld verliest.

Ja, ik wil meer te weten komen.

Lees ook

Hulp nodig van de Bitcoin Consultant?

U wilt graag beginnen investeren in bitcoin en andere valuta. maar vindt het lastig om in het oerwoud van informatie te beginnen. U kunt via onderstaande knoppen vrijblijvend
contact opnemen of een afspraak maken
deBitcoinconsulant @ 2021 | Powered by Customerscope
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram