DX Exchange: Zijn getokeniseerde Facebook en Google aandelen de toekomst?

14 april 2021

Gisteren heeft DX.exchange het eerste cryptoplatform gelanceerd waar je getokeniseerde (tokenized) aandelen kunt kopen van grote bedrijven zoals Google, Facebook en Tesla. Je kunt dit doen met cryptocurrencies zoals Bitcoin. Maar wat is het en hoe werkt het? En is het de toekomst?

Wat is het en hoe werkt het?

Het is met DX Exchange mogelijk om aandelen van beursgenoteerde bedrijven te kopen met behulp van cryptocurrencies zoals Bitcoin, Ethereum en een aantal andere Altcoins. Daarmee kan worden gehandeld zoals men altijd doet. DX is gevestigd in Estonia en Israël en zal aandelen aanbieden van Nasdaq bedrijven. Tevens hebben ze plannen om uit te breiden naar de New York Stock Exchange, Hong Kong en Tokyo.

De getokeniseerde aandelen hebben dezelfde waarde als een originele aandeel en zijn allemaal gedekt door een originele aandeel 1 op 1 door het bedrijf achter DX Exchange. Het werk eigenlijk hetzelfde als de stablecoins. Voor elke 1 USDT is er 1 dollar op de rekening van het bedrijf Tether.

Voordelen

Een groot voordeel van getokeniseerde aandelen van deze Google, Facebook, Tesla en andere is dat men dag en nacht er in kan handelen zoals met cryptocurrencies. Men zit niet langer vast aan de openingstijden van de markten. Verder is het ook mogelijk om een deel van een aandeel te kopen, dividend uitbetaald te krijgen en kunnen investeerders van over de hele wereld aandelen kopen. Behalve als je in de Verenigde Staten gevestigd bent, die zijn geblokkeerd. En dat is met een reden: DX exchange heeft vooralsnog geen last van de SEC, de financiële toezichthouder van de VS. DX zegt dat het volledig geautoriseerd is voor de activiteiten door de financiële toezichthouder uit Estland.

De toekomst?

Er komen steeds meer mogelijkheden om cryptocurrencies te gebruiken. Meer gebruik betekent meer adoptie. En met meer adoptie verwacht men hogere prijzen, omdat er crypto nodig is om aandelen mee te kopen. DX zal een mooie test zijn om te kijken of investeerders cryptocurrencies willen gaan gebruiken om getokeniseerde aandelen te kopen om gebruik te maken van de bijbehorende voordelen.

Wat ik voor u kan doen

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over bitcoins en andere cryptovaluta kopen neem dan contact op. Wilt u andere handige en informatieve artikelen lezen over “het juiste moment om bitcoins of cryptovaluta te kopen” of “wat zijn altcoins?”klik dan hier voor meer artikelen. Wilt u zelf bitcoins kopen dan is Coinbase één van de betrouwbaardere beurzen om te kopen. Als u via de link een account aanmaakt krijgen we beide 10$ gratis bij aankoop van $100 aan bitcoin of meer.

Altcoins

Als u geïnteresseerd bent in het kopen van een Altcoin , zoals Ethereum, NEO, Monero of ripple of een ander goed project dan kunt u advies vragen via contact. Als u zelf aan de slag wil dan kunt u een account aanmaken op Binance en Kucoin. Dit zijn betrouwbare online beurzen waar u veel Altcoins kunt aanschaffen. (Links hierboven zijn doorverwijzing links wat een klein voordeel oplevert voor mij)

Leren (day)traden

Wil je leren hoe je grafieken kunt lezen en hoe je kunt handelen? Kom dan een kijkje nemen bij één van de trainingen. Deze zijn zowel online als offline te volgen.

Dit is geen advertorial en voor dit artikel krijg ik niks van DX Exchange.

Up to date blijven van de laatste nieuwtjes?

Naam(Vereist)

Volg mij

Download gratis onze 10 tips.

De cryptomarkten zijn nog relatief nieuw en er is veel informatie waardoor u soms door de bomen het bos niet ziet. In dit e-book vindt u 10 tips die u wegwijs kunnen maken in de wondere wereld van cryptocurrency. Daarnaast kunnen ze voorkomen dat u veel geld verliest.
Ja, ik wil meer te weten komen.

Lees ook

Hulp nodig van de Bitcoin Consultant?

U wilt graag beginnen met investeren in Bitcoin en andere cryptocurrencies. Vindt u het lastig om uw weg te vinden in het oerwoud van informatie? Neem dan vrijblijvend contact op of maak een afspraak via een van de onderstaande knoppen.

Contact

deBitcoinconsulant @ 2021 | Powered by Customerscope
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram