Deze Amerikaanse presidentkandidaat accepteert bitcoin en andere cryptovaluta.

14 april 2021

Voor de presidentsverkiezingen van 2020 gaat één van de presidentskandidaten donaties accepteren in de vorm van cryptovaluta voor zijn campagne.

Andrew Yang is een Amerikaanse democratische presidentskandidaat die in 2020 mee gaat doen aan de verkiezingen. Zijn campagne zal donaties accepteren in de vorm van cryptovaluta. Dit zal gaan om bitcoins en andere Altcoins, zoals Ethereum, Ripple en andere cryptomunten die voldoen aan het ERC20 standaard.

De donaties die gedaan worden met crypto mogen maximaal $2500- zijn. Om donaties te mogen doen moeten doneerders eerst een formulier invullen waarbij ze verifiëren dat ze ook daadwerkelijk mogen stemmen.

Naast dat hij gebruik maakt van nieuwe technologieën zoals crypto gebruikt hij bijvoorbeeld ook Twitch stream en Instagram.

Andrew Yang is voor een universeel basis inkomen voor iedereen, maar is geen fan van artifical intelligence en automatiserings technologie.

Wat ik voor u kan doen.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over bitcoins en andere cryptovaluta kopen neem dan contact op. Wilt u andere handige en informatieve artikelen lezen over “het juiste moment om bitcoins of cryptovaluta te kopen” of “wat zijn altcoins?”klik dan hier voor meer artikelen. Wilt u zelf bitcoins kopen dan is Coinbase één van de betrouwbaardere beurzen om te kopen. Als u via de link een account aanmaakt krijgen we beide 10$ gratis bij aankoop van $100 aan bitcoin of meer.

Altcoins

Als u geïnteresseerd bent in het kopen van een Altcoin, zoals Ethereum, NEO, Monero of ripple of een ander goed project dan kunt u advies vragen via contact. Als u zelf aan de slag wil dan kunt u een account aanmaken op Binance en Kucoin. Dit zijn betrouwbare online beurzen waar u veel Altcoins kunt aanschaffen. (Links hierboven zijn doorverwijzing links wat een klein voordeel oplevert voor mij)

Up to date blijven van de laatste nieuwtjes?

Naam(Vereist)

Volg mij

Download gratis onze 10 tips.

De cryptomarkten zijn nog relatief nieuw en er is veel informatie waardoor u soms door de bomen het bos niet ziet. In dit e-book vindt u 10 tips die u wegwijs kunnen maken in de wondere wereld van cryptocurrency. Daarnaast kunnen ze voorkomen dat u veel geld verliest.
Ja, ik wil meer te weten komen.

Lees ook

Hulp nodig van de Bitcoin Consultant?

U wilt graag beginnen met investeren in Bitcoin en andere cryptocurrencies. Vindt u het lastig om uw weg te vinden in het oerwoud van informatie? Neem dan vrijblijvend contact op of maak een afspraak via een van de onderstaande knoppen.

Contact

deBitcoinconsulant @ 2021 | Powered by Customerscope
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram