Krijg één maand gratis in de Premium Discord Groep!

Tijdelijk aanbod
Wil jij toegang tot de Premium Discord Groep, waar ik exclusieve updates met je deel, je met andere crypto-enthusiasten kunnen discussiëren en vragen kunt stellen over chart setups? Maakt dan nu een nieuw account aan bij Bybit en krijg een maand gratis cadeau! (t.w.v. €34,95)

Meer informatie over de Premium Discord groep vind je hier.

Stap 1

Maak een nieuw account aan bij ByBit via de onderstaande button (affiliate link). Als je al een Bybit account hebt, dan kun je een nieuwe account aanmaken via de onderstaande button. In dit filmpje leg ik uit hoe je geld/crypto makkelijk kunt overzetten naar het nieuwe acount.
(Mocht de link niet werken, kopieer en plak de volgend link in je browser: https://partner.bybit.com/b/debitcoinconsultant)

Stap 2

Stort minimaal $500 op je nieuwe account (of gelijkwaardig bedrag in crypto)

Stap 3

Om de gratis maand Premium Discord Groep te krijgen: stuur een e-mail naar administratie@debitcoinconsultant.nl. Zorg ervoor dat je een screenshot met je Bybit UID en het stortingsbedrag meestuurt! Om jouw Bybit UID te vinden, klik je op je avatar linksboven als je de mobiele app gebruikt. Je ziet dan je UID onder uw e-mailadres/gebruikersnaam bovenaan. Mocht je Bybit gebruiken in de browser, dan is uw Bybit UID te vinden rechts bovenin bij je avatar.

Zodra jij alle drie bovenstaande stappen hebt uitgevoerd, geven wij je toegang tot de Premium Discord Groep.

Let op: het kan tot 48 uur duren voordat de gratis maand is verwerkt en je een e-mail ontvangt met de instructies.

*Je moet actief traden op het account.
**Je minimum balans moet $100 zijn ten alle tijde.

Stap 4

Leren traden op Bybit? Zie onderstaande playlist.
(Mocht de link niet werken, kopieer en plak de volgend link in je browser: https://www.youtube.com/playlist?list=PLwsJyN_8z9C_hPfBNPbcqt7sEHvdCoPQl)