Bitconnect komt terug in juli! Bitconnect 2.0

14 april 2021

Bitconnect komt terug en heet vanaf nu Bitconnect 2.0. Lees hieronder waarom je hier niks mee te maken wil hebben.

Oplichters in de Crypto wereld

Er zijn een heleboel oplichters in de Crypto wereld. Een voorbeeld waar ik eerder over heb geschreven is Bitcoin Revolution. In het artikel beschrijf ik welke punten je in de gaten moet houden om er niet in te trappen. Bitconnect was misschien wel de grootste scam allertijden en eindigde begin 2018.

Bitconnect

Duizenden mensen over de hele wereld zijn de dupe geweest van het Bitconnect platform. Ze beloofden enorme rendementen op een uitleen schema met behulp van hun eigen token. Het concept was simpel. Men ruilde hun bitcoin om voor de Bitconnect Coin (BCC) en vervolgens konden ze deze aan anderen uitlenen tegen rente. Het schema dat zij hanteerden leek erg veel op een ponzi schema. Dit heeft er uiteindelijk toe geleid dat het platform een halt werd toegeroepen door toezichthouders in de Verenigde Staten. Andere punten van zorg over Bitconnect waren het ponzi referentie systeem en dat het niet bekend was wie de eigenaren waren van het bedrijf.

Toen de anonieme eigenaren van Bitconnect al hun munten verkochten en de geïnvesteerde bitcoins verdwenen (exit scam) was het duidelijk voor iedereen dat het hier om oplichters ging. De prijs kelderde in een paar dagen van iets meer dan $400 naar $5 (figuur 1).

bitconnect prijs keldering Figuur 1: na de exit scam kelderde de prijs van Bitconnect.

Bitconnect 2.0

Op Twitter en de website van bitconnect.io is er weer teken van leven en is Bitconnect 2.0 aangekondigd. Ik zou hier met een spreekwoordelijke boog omheen lopen. Ik hoop dat mensen hun les hebben geleerd, alleen ben ik bang dat er een flinke nieuwe instroom van mensen op de Crypto space zal afkomen. Vooral nu de prijs aan het stijgen is en we uit de bear market lijken te zijn. Verspreid dit artikel en laat zo veel mogelijk mensen weten over de eerste Bitconnect en waarom ze bij Bitconnect 2.0 weg moeten blijven.

Wat ik voor u kan doen

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over bitcoins en andere cryptovaluta kopen neem dan contact op. Wilt u andere handige en informatieve artikelen lezen over “het juiste moment om bitcoins of cryptovaluta te kopen” of “wat zijn altcoins?”klik dan hier voor meer artikelen. Wilt u zelf bitcoins kopen dan is Coinbase één van de betrouwbaardere beurzen om te kopen. Als u via de link een account aanmaakt krijgen we beide 10$ gratis bij aankoop van $100 aan bitcoin of meer.

Altcoins

Als u geïnteresseerd bent in het kopen van een Altcoin , zoals Ethereum, NEO, Monero of ripple of een ander goed project dan kunt u advies vragen via contact. Als u zelf aan de slag wil dan kunt u een account aanmaken op Binance en Kucoin. Dit zijn betrouwbare online beurzen waar u veel Altcoins kunt aanschaffen. (Links hierboven zijn doorverwijzing links wat een klein voordeel oplevert voor mij)

Leren (day)traden

Wil je leren hoe je grafieken kunt lezen en hoe je kunt handelen? Kom dan een kijkje nemen bij één van de trainingen. Deze zijn zowel online als offline te volgen.

Up to date blijven van de laatste nieuwtjes?

Naam(Vereist)

Volg mij

Download gratis onze 10 tips.

De cryptomarkten zijn nog relatief nieuw en er is veel informatie waardoor u soms door de bomen het bos niet ziet. In dit e-book vindt u 10 tips die u wegwijs kunnen maken in de wondere wereld van cryptocurrency. Daarnaast kunnen ze voorkomen dat u veel geld verliest.
Ja, ik wil meer te weten komen.

Lees ook

Hulp nodig van de Bitcoin Consultant?

U wilt graag beginnen met investeren in Bitcoin en andere cryptocurrencies. Vindt u het lastig om uw weg te vinden in het oerwoud van informatie? Neem dan vrijblijvend contact op of maak een afspraak via een van de onderstaande knoppen.

Contact

deBitcoinconsulant @ 2021 | Powered by Customerscope
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram