Bitcoin prijsverwachting: $91.000 in 2020

14 april 2021

Volgens een groot adviesbureau uit New York kan de Bitcoin prijs kan naar $91.000 gaan in 2020 en weer terug naar $20.000 mid 2018. Dit is gebaseerd op prijsprestaties en prijsactie in het verleden.

Tom Lee, hoofdonderzoeker bij Fundstrat Global Advisors , en zijn team van analisten geloven dat de Bitcoin een prijs zal behalen van $91.000 in 2020. De prijsverwachting is gebaseerd op een database van historische prijzen en grafieken die de trends voorspellen voor de korte en lange termijn. Op de korte termijn voorspelt Tom dat de prijs weer naar $20.000 gaat halverwege 2018.

bitcoin prijs naar 91000

In bovenstaand figuur zien we na elke prijscorrectie een grote prijsstijging. In de afgelopen jaren zijn er prijscorrecties geweest van respectievelijk 93%, 70% en 86%. De huidige prijsdaling is een correctie van ongeveer 70%. De correctie kan nog iets groter worden voordat de prijsstijging weer plaatsvindt naar $91.000.

Eerdere voorspellingen van Tom Lee

In het verleden heeft Tom Lee voorspeld dat de Bitcoin prijs naar $6000 zou gaan halverwege 2018. Al snel stelde hij dit bij naar $25.000 nadat de prijs van de Bitcoin in 2017 al naar $20.000 was gestegen.

Zal het verleden zich herhalen?

De prijsverwachting is natuurlijk speculatief. Hoewel $91.000 een hoge prijs lijkt moeten we niet vergeten dat de $20.000 ook sneller bereikt was dan verwacht uit eerdere voorspellingen. Investeren in de Bitcoin lijkt dus nog een goede investering voor de toekomst. Investeer altijd alleen wat u bereidt bent te verliezen.

Wat ik voor u kan doen.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over bitcoins en andere cryptovaluta kopen neem dan contact op. Wilt u andere handige en informatieve artikelen lezen over “bitcoins en belasting betalen” of “wat zijn altcoins?”klik dan hier voor meer artikelen.

Up to date blijven van de laatste nieuwtjes?

Naam(Vereist)

Volg mij

Download gratis onze 10 tips.

De cryptomarkten zijn nog relatief nieuw en er is veel informatie waardoor u soms door de bomen het bos niet ziet. In dit e-book vindt u 10 tips die u wegwijs kunnen maken in de wondere wereld van cryptocurrency. Daarnaast kunnen ze voorkomen dat u veel geld verliest.
Ja, ik wil meer te weten komen.

Lees ook

Hulp nodig van de Bitcoin Consultant?

U wilt graag beginnen met investeren in Bitcoin en andere cryptocurrencies. Vindt u het lastig om uw weg te vinden in het oerwoud van informatie? Neem dan vrijblijvend contact op of maak een afspraak via een van de onderstaande knoppen.

Contact

deBitcoinconsulant @ 2021 | Powered by Customerscope
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram