Reizen met Bitcoin (winst).

Uw Bitcoins en de winst daar op kunt u direct uitgeven aan reizen zonder het om te hoeven wisselen naar euro’s. Lees hieronder meer over het boeken van vliegtickets en hotels.

Vliegtickets

Er zijn meerdere websites waar u kunt betalen met bitcoins in plaats van met euro’s. Een bedrijf dat zich specialiseert in reizen met behulp van Bitcoins is Btctrip. Een aantal bekendere websites zijn Destinia en Expedia. Hier kunt u simpelweg bij het betalen kiezen om met bitcoins te betalen voor de vliegticket.

Hotels

Accommodatie boeken en betalen is ook mogelijk met bitcoins. Wederom is Btctrip hier een goed optie. Andere websites die bitcoin als betaalmiddel accepteren zijn Expedia en 9flats. 9flats is een alternatieve Airbnb en ongeveer 20% van de mensen die hun huis aanbieden accepteren bitcoins als betaalmiddel.

Shoppen, eten en activiteiten op de plek van bestemming.

Het belangrijkste is dat je voor vertrek goed uitzoekt welke wallet je wil gebruiken om je bitcoins onderweg te beheren. Als je dat hebt gedaan zijn er verschillende websites waarop je kunt zien waar je kunt betalen met bitcoins. Of het nou om restaurants gaat, souvenirs of attracties.

Op Coinmap kunt u net als met google maps kijken welke mogelijkheden er zijn om in de omgeving met bitcoins te betalen. Een andere goede website is Bitcoin.travel. Ook zij geven een mooi overzicht weer van de bedrijven die bitcoins als betaalmiddel accepteren.

Wat ik voor u kan doen.

Wilt u meer weten over Bitcoin en andere cryptovaluta neem dan contact op. Voor andere interessante artikelen klik hier.