Beurzen vergelijker: prijs, fee, betaalmethode en meer

Wil je weten op welke online beurs je het goedkoopst crypto kunt kopen? Of hoeveel transactiekosten je moet betalen of welke betaalmethodes aanwezig zijn? Lees dan snel verder!

Wat is een online beurs?

Op een online beurs kun je handelen in verschillende cryptovaluta, je kunt ze kopen en verkopen. Er zijn er inmiddels meer dan 100 en het kan soms lastig zijn om te weten welke munten je er kunt kopen en of je ze kunt kopen met euro’s of alleen met Bitcoin. Op exchangify.io hebben ze een mooi overzicht gemaakt van beurzen en vergelijken die met elkaar.

Op exchangify.io vergelijken ze verschillende aspecten, waaronder:

  • Of je fiatgeld (euro’s) kunt gebruiken om te kopen
  • Betaalmethodes: bankoverschrijving, creditcard, IDEAL etc.
  • Transactiekosten
  • In welk land de beurs opereert
  • Het volume op de beurs
  • Of margin handelen aanwezig is
  • Of het gedecentraliseerd is

 

Op de website staan alleen “klassieke beurzen” die kopers, verkopers en een order boek hebben. P2P beurzen zoals Changelly of Shapeshift zijn niet opgenomen.

Ondanks dat de website vrij nieuw is, is er veel informatie. Desondanks kan het gebeuren dat er informatie mist. Hieronder zie je een foto van de informatie die ze bijvoorbeeld bieden voor Bitfinex.

overzicht exchangify bitfinex

Wat ik voor u kan doen.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over bitcoins en andere cryptovaluta kopen neem dan contact op. Wilt u andere handige en informatieve artikelen lezen over “het juiste moment om bitcoins of cryptovaluta te kopen” of “wat zijn altcoins?”, klik dan hier voor meer artikelen. Wilt u zelf bitcoins kopen dan is Coinbase één van de betrouwbaardere beurzen om te kopen. Als u via de link een account aanmaakt krijgen we beide 10$ gratis bij aankoop van $100 aan bitcoin of meer.

Altcoins

Als u geïnteresseerd bent in het kopen van een Altcoin , zoals Ethereum, NEO, Monero of ripple of een ander goed project dan kunt u advies vragen via contact. Als u zelf aan de slag wil dan kunt u een account aanmaken op Binance en Kucoin. Dit zijn betrouwbare online beurzen waar u veel Altcoins kunt aanschaffen. (Links hierboven zijn doorverwijzing links wat een klein voordeel oplevert voor mij)