Deze Amerikaanse presidentkandidaat accepteert bitcoin en andere cryptovaluta.

Voor de presidentsverkiezingen van 2020 gaat één van de presidentskandidaten donaties accepteren in de vorm van cryptovaluta voor zijn campagne.

Andrew Yang is een Amerikaanse democratische presidentskandidaat die in 2020 mee gaat doen aan de verkiezingen. Zijn campagne zal donaties accepteren in de vorm van cryptovaluta. Dit zal gaan om bitcoins en andere Altcoins, zoals Ethereum, Ripple en andere cryptomunten die voldoen aan het ERC20 standaard.

De donaties die gedaan worden met crypto mogen maximaal $2500- zijn. Om donaties te mogen doen moeten doneerders eerst een formulier invullen waarbij ze verifiëren dat ze ook daadwerkelijk mogen stemmen.

Naast dat hij gebruik maakt van nieuwe technologieën zoals crypto gebruikt hij bijvoorbeeld ook Twitch stream en Instagram.

Andrew Yang is voor een universeel basis inkomen voor iedereen, maar is geen fan van artifical intelligence en automatiserings technologie.

Wat ik voor u kan doen.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over bitcoins en andere cryptovaluta kopen neem dan contact op. Wilt u andere handige en informatieve artikelen lezen over “het juiste moment om bitcoins of cryptovaluta te kopen” of “wat zijn altcoins?”, klik dan hier voor meer artikelen. Wilt u zelf bitcoins kopen dan is Coinbase één van de betrouwbaardere beurzen om te kopen. Als u via de link een account aanmaakt krijgen we beide 10$ gratis bij aankoop van $100 aan bitcoin of meer.

Altcoins

Als u geïnteresseerd bent in het kopen van een Altcoin, zoals Ethereum, NEO, Monero of ripple of een ander goed project dan kunt u advies vragen via contact. Als u zelf aan de slag wil dan kunt u een account aanmaken op Binance en Kucoin. Dit zijn betrouwbare online beurzen waar u veel Altcoins kunt aanschaffen. (Links hierboven zijn doorverwijzing links wat een klein voordeel oplevert voor mij)