5 redenen dat $6400 de bodem was

14 april 2021

De koers zat maanden in een neerwaarts kanaal. Is het dieptepunt op $6400 de bodem geweest?

$6400 de bodem?

Met traden heb je nooit zekerheden, alleen waarschijnlijkheden. In de video hieronder bespreek ik vijf redenen die voor mij aangeven dat $6400 hoogstwaarschijnlijk de bodem is geweest. Ik geef ook aan onder welke grens we niet mogen sluiten. Als dat namelijk wel gebeurt dan zie ik de koers naar $5500 gaan. De uitspraken in de video zijn mijn mening en educatief van aard en zijn geen financieel advies.

Wil je leren traden?

Wil je zelf ook leren hoe je een succesvolle trader kunt worden? Klik dan hier voor meer informatie.

 

Up to date blijven van de laatste nieuwtjes?

Naam(Vereist)

Volg mij

Download gratis onze 10 tips.

De cryptomarkten zijn nog relatief nieuw en er is veel informatie waardoor u soms door de bomen het bos niet ziet. In dit e-book vindt u 10 tips die u wegwijs kunnen maken in de wondere wereld van cryptocurrency. Daarnaast kunnen ze voorkomen dat u veel geld verliest.
Ja, ik wil meer te weten komen.

Lees ook

Hulp nodig van de Bitcoin Consultant?

U wilt graag beginnen met investeren in Bitcoin en andere cryptocurrencies. Vindt u het lastig om uw weg te vinden in het oerwoud van informatie? Neem dan vrijblijvend contact op of maak een afspraak via een van de onderstaande knoppen.

Contact

deBitcoinconsulant @ 2021 | Powered by Customerscope
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram